En Genç Kadın Kolları Başkanı Kavaklıdere’de

En Genç Kadın Kolları Başkanı Kavaklıdere’de

Sevil YILMAZ OLUÇCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 büyükşehirde bizzat katılması planlanan il kongrelerinin bir kısmı tamamlandıktan sonra, pandemi tedbirleri kapsamında il kongrelerinin yapılması durduruldu. Bu nedenle Ak Parti Muğla İl Kongresi henüz yapılamadı. Ancak Muğla’da Ak Parti  ilçe kongreleri tamamlandı.  30 Ekim 2020 tarihinde Ak Parti Kavaklıdere 6. Olağan Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen 26 yaşındaki Cennet Ay,...

A+A-

Sevil YILMAZ OLUÇ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 büyükşehirde bizzat katılması planlanan il kongrelerinin bir kısmı tamamlandıktan sonra, pandemi tedbirleri kapsamında il kongrelerinin yapılması durduruldu. Bu nedenle Ak Parti Muğla İl Kongresi henüz yapılamadı. Ancak Muğla’da Ak Parti  ilçe kongreleri tamamlandı.  30 Ekim 2020 tarihinde Ak Parti Kavaklıdere 6. Olağan Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen 26 yaşındaki Cennet Ay, önceki dönem başkanı Firdevs Aktaş’tan görevi devraldı. Muğla’nın ilçelerinde seçilen en genç kadın kolları başkanı olan Cennet Ay ile bir röportaj gerçekleştirdik. Görevi boyunca, Kavaklıdere’de kadınlara ve gençlere yönelik çalışmalara ağırlık vereceğini ifade eden Ay, aynı zamanda ihtiyaç sahiplerinin de pandemi döneminde daha çok yanında olacaklarını kaydetti.  

Muğla’da en genç kadın kolları başkanı seçildiniz.  Bu konudaki duygu ve düşüncelerinizi alabilir miyiz?

Seçimlerde benden desteklerini esirgemeyen Kavaklıdere Belediye Başkanımız Mehmet Demir, İlçe Başkanımız Volkan Alpözen ve değerli Kavaklıdereli halkımın sevgili delegelerine teşekkürü borç bilir ve beni seçtikleri için büyük onur duyduğumu dile getirmek isterim. Görevi devraldığım sayın Firdevs Aktaş’ın ektiği tohumları yönetim kurulumla beraber azimle çalışarak en iyi yerlere getireceğimize inanıyorum.

Yönetim kurulunuzdaki üyeler de genel olarak gençlerden mi oluşuyor?

Yönetim kurulumuzda halkımızın her kesiminden ablalarımız kardeşlerimiz bulunmaktadır. Yönetimimle beraber Kavaklıdere’mizde partimizi güzel yerlere taşıyacağız inşallah.

Siyasete karşı ilginiz nasıl başladı, sizi teşvik eden ne oldu?

2002 öncesine bizim jenerasyonumuz çok şahit olamadı ama ben araştırarak Ak Parti’nin destekçisi olmaya karar verdim ve gönül koyduğumuz bu davada bir süre Kavaklıdere’mizin Ak Parti Kadın Kolları’nda Seçim İşleri Başkanı olarak rol aldım ve şu anda da Muğla’mızın en genç ilçe kadın kolları başkanı olarak görevimi sürdürüyorum.

Genç bir başkan olarak Kavaklıdereli kadınlara ne tür hizmetler vadediyorsunuz?

Güzel Kavaklıdere’miz için yönetim kurulumuzla beraber güzel çalışmalar yapacağımızdan eminim. Başımızın tacı olan yaşlı teyzelerimizin, amcalarımızın ziyaretlerini ihmal etmeyip, gönlümüzde yer edinmiş olan engelli kardeşlerimizi, abilerimizi, ablalarımızı aksatmayıp özverili bir şekilde ilerleyeceğiz inşallah. Kadınlarımızın sosyal yaşamda daha aktif olmalarını sağlayacağız.

Bu haber toplam 965 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.