Ligin ilk hafta mücadelesinde Eşin Grup Sökespor'a 3-2 mağlup olan yeşil-beyazlılar, Tire deplasmanından puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Ortaköy ve Muğla Atatürk Stadyumu'nda yaptığı antrenmanlarla maça hazırlanan Ermaş Muğlaspor, Cumartesi öğleden sonra Tire'ye doğru yola çıkacak.

Hedef 3 Puan Hedef 3 Puan

Tire 2021 FK ve Ermaş Muğlaspor arasında oynanacak olan 2. hafta mücadelesi 9 Ekim Pazar günü saat 15:00'te başlayacak. Karşılaşma Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda oynanacak.

48 GENÇLİK'TEN ANTRENMANA ZİYARET

Ermaş Muğlaspor'un Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret eden 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri, futbolculara baklava ikramında bulundu. Futbolculara güvenlerinin tam olduğunu belirten taraftar, her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini vurguladılar.