EROĞLU MAZBATASINI ALDI

EROĞLU MAZBATASINI ALDI

Geçtiğimiz hafta yapılan Demokrat Parti (DP) Olağan İl Kongresinde, başkan seçilen Erdal Eroğlu ve yönetimi mazbatasını aldı. Siyaset dünyasına hızla giren ve iddialı konuşan Eroğlu, “Gelecek seçimde kır atın şahlanışını sandıkta göreceğiz. Muğla’dan en az bir milletvekili çıkaracağız. 2024 seçimlerinde de yerelde damgamızı vuracağız” dedi.

A+A-

Geçtiğimiz hafta Demokrat Parti Genel Başkan Gültekin Uysal’ın da katılımıyla gerçekleşen Muğla İl Kongresinde Erdal Eroğlu, başkan seçilmişti. Başkan Eroğlu ve yönetimi, seçim kurulundan mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

Mevcut Başkan İsmet Köse’nin aday olmadığı seçimde, Erdal Eroğlu ile Abdullah Eskihisarlı il Başkanı olmak için yarışmış, 311 delegeden 277’sinin kullandığı oyların 144’ünü alan Eroğlu, başkanlığa seçilmişti.

“KAZANAN DEMOKRAT PARTİLİLERDİR”

Gazetemize değerlendirme yapan Erdal Eroğlu, “28 Temmuz’da yapılan Demokrat Parti il başkanlı seçiminde kazanan olmamıştır. Kazanan tek kişi Demokrat partililerdir. Kongremize iştirak eden herkese teşekkür ederim. Basın olmayınca siyaset yapılmaz. Bizde yerelde mutlak suretle Muğla’nın sorunlarını çözebilmek için istişareler içinde olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yapılan il kongresi hakikaten Demokrat Parti olarak Muğla’da ses getirmiştir. Partimize yakışan bir demokrasi şöleni olmuştur.  Değerli başkan adayımızda benim evladım sayılır. Bizimle beraber yıllarca siyaset yapmış genç bir kardeşimdir. Bundan sonra da siyasi yaşamında da her konuda destek vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“KIR AT MUĞLA’DA ŞAHLANACAK”

2024’de yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adayı çıkaracaklarını söyleyen Eroğlu, “Mazbatamızı aldık. Perşembe günü yönetim kurulu toplantımızı yapıp başkanlık divanımızı oluşturacağız. Akabinde de Cumartesi günü ilçe başkanlarımızla toplantı yapıp, hem partimizin sorunlarını hem de ilçelerimizin sorunlarını Demokrat Parti temsilcileri ile değerlendirme yapıp, arkasından sırayla bütün ilçelerimizi ziyaret ederek,  sahaya ineceğiz. Tabandaki kır at sevdalıların sesini Muğla’da duyurmak için elimizden geleni yapacağız. Demokrat Parti, Muğla’da geçmişte olduğu gibi gelecekte de var olacak. Kır atı Muğla’da şahlandıracağız. Yapılacak olan ilk genel seçimde Kır atın temsilcisi en az bir tane milletvekili çıkaracağız. Bunun yanında 2024’de yapılacak olan yerel seçimlerde şimdiden iddialı olarak seçime hazırlanacağız. 13 ilçede DP’nin belediye başkan adayları çıkacaktır. Bunun için savaş vereceğiz ki bunu geçmiş dönemlerde yaptık. Olmaz diye bir şey yok. Başta Demokrat Partililer bize güvensin” diye konuştu.

Bu haber toplam 353 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.