Eş zamanlı hız denetimi

Eş zamanlı hız denetimi

Sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun bir şekilde araç kullanmaya yöneltmek, hız başta olmak üzere araç kullanırken cep telefonuyla konuşmak, emniyet kemeri takmamak gibi ihlalleri önlemek amacıyla iki günlük bir süreyle ülke genelinde eş zamanlı “Hız Denetimleri” gerçekleştirildi.Denetimler sonucunda 15.507 araç sürücünün hız ihlali yaptığı tespit edilip,ek işlem yapıldı.Türk Polis Teşkilatı’ nın da sürücülere...

A+A-

Sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun bir şekilde araç kullanmaya yöneltmek, hız başta olmak üzere araç kullanırken cep telefonuyla konuşmak, emniyet kemeri takmamak gibi ihlalleri önlemek amacıyla iki günlük bir süreyle ülke genelinde eş zamanlı “Hız Denetimleri” gerçekleştirildi.

Denetimler sonucunda 15.507 araç sürücünün hız ihlali yaptığı tespit edilip,ek işlem yapıldı.

Türk Polis Teşkilatı’ nın da sürücülere hem kendilerinin, hem de diğer yol kullanıcılarının can güvenliklerini sağlamak için hız sınırları ve diğer trafik kurallarına uymalarını hatırlattığının da bilgisi paylaşıldı.  Ayrıca bundan sonra da denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Bu haber toplam 255 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.