ESNAF ODASI TOPLANTILARINA BAŞLADI

ESNAF ODASI TOPLANTILARINA BAŞLADI

Güzide Kasımİçişleri Bakanlığı’nın Haziran ayı normalleşme tedbirleri kapsamında sivil toplum kuruluşları, birlik ve kooperatiflerce yapılacak geniş kapsamlı etkinlik ve toplantıların tedbirler çerçevesinde izin verilmesinin ardından Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği yönetim ve denetim kurulu toplantısı 8 Haziran Salı günü Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız’ın ev sahipliğinde yapıldı.Bundan sonra toplantıların...

A+A-

Güzide Kasım

İçişleri Bakanlığı’nın Haziran ayı normalleşme tedbirleri kapsamında sivil toplum kuruluşları, birlik ve kooperatiflerce yapılacak geniş kapsamlı etkinlik ve toplantıların tedbirler çerçevesinde izin verilmesinin ardından Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği yönetim ve denetim kurulu toplantısı 8 Haziran Salı günü Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız’ın ev sahipliğinde yapıldı.

Bundan sonra toplantıların her ay ilçe ilçe yapacaklarını söyleyen Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, “Bundan böyle toplantılarımızı her ay bir ilçede gerçekleştireceğiz. Esnaf ve sanatkârlarımızın, araç sahibi şoför esnaflarımızı yerinde ziyaret ederek, sorunlarını tespit ederek ele alacağız. Daha sonra notlarımızı Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonumuza ileterek çözüm önerilerimizi sunacağız” dedi.

Bu haber toplam 268 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.