Esnafların mazgal çilesi devam ediyor

Esnafların mazgal çilesi devam ediyor

Buse Nil TokurMuğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Kurşunlu Camii mevkiinde yer alan mazgalın yoldan yüksek ve yolun yamuk olması, yolda yağmur suyunun birikmesine sebep oldu. Çevre esnaf duruma tepki gösterdi. Dükkan sahipleri yolun yapılmasını istiyor.Kurşunlu çıkmazı esnaflarından Özcan Çolakkol, yağmurun yağmasıyla birlikte doğan olumsuzluklarla ilgili şunları söyledi: “Bu şikâyeti dile getirmekten biz yorulduk fakat hala aynı, her yağmur...

A+A-

Buse Nil Tokur

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Kurşunlu Camii mevkiinde yer alan mazgalın yoldan yüksek ve yolun yamuk olması, yolda yağmur suyunun birikmesine sebep oldu. Çevre esnaf duruma tepki gösterdi. Dükkan sahipleri yolun yapılmasını istiyor.

Kurşunlu çıkmazı esnaflarından Özcan Çolakkol, yağmurun yağmasıyla birlikte doğan olumsuzluklarla ilgili şunları söyledi: “Bu şikâyeti dile getirmekten biz yorulduk fakat hala aynı, her yağmur yağdığında aynı olumsuzlukla karşılaşıyoruz. Yağmur yağdığı zaman yolda su birikintisi oluşuyor. Bu su birikintisiyle beraber yoldan geçen araçlar hızlı geçtiği zaman hem dükkânlarımızın içi hem de vatandaşlar ıslanıyor. Bunun ile ilgili Menteşe Belediyesine dilekçe verdik fakat geri dönüş alamadık. Esnaflar olarak bunun bir an önce ivedilikle yapılmasını istiyoruz.”

Kurşunlu çıkmazı esnaflarından bir diğeri ise Müştak Hükkemoğlu, “Her yağmur yağdığında esnaflar olarak paspaslarla suyu çekiyoruz. Müşteriyle mi yoksa yolla mı ilgileneceğimizi şaşırıyoruz. Her yağmur yağdığında bu yol hep doluyor ve üstüne üstlük geçen araçlar bir yere yetişiyormuş gibi hız yaparak geçiyorlar. Yolumuzun düzeltilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 209 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.