Eylül Eğitim Kurumları hizmete açıldı

Eylül Eğitim Kurumları hizmete açıldı

Tüm meslek gruplarının içinde bulunduğu sertifika programlarının yurt dışı eğitim danışmalığının MYK ve MEB, Uluslararası, üniversite ve e- devlet onaylı LGS, TYT ve AYT hazırlık kurslarının online ve birebir eğitimini sağlayan Eylül Eğitim Kurumları Muğla Şubesi açıldı.Açılışa; Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ferman Akbulut, Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Ferhat Demiriz, , CHP...

A+A-

Tüm meslek gruplarının içinde bulunduğu sertifika programlarının yurt dışı eğitim danışmalığının MYK ve MEB, Uluslararası, üniversite ve e- devlet onaylı LGS, TYT ve AYT hazırlık kurslarının online ve birebir eğitimini sağlayan Eylül Eğitim Kurumları Muğla Şubesi açıldı.

Açılışa; Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ferman Akbulut, Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Ferhat Demiriz, , CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, Eylül Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Tayfun Furkan Ulu, CEO Ufuk Akgün, Bauxite Maden Fabrika Sahibi Bekir Lozan ve Eylül Uzaktan Eğitim Kurumu hocaları katıldı.

Menteşe ilçesi Şeyh Mahallesi Naipler sokakta açılan Eylül Eğitim Muğla Kurucusu Tayfun Furkan Ulu, “Ortaokul, Lise ve Üniversitede  ‘Kaliteli Eğitim, Kaliteli Eğitmen’ düşüncesine esas alan bir kurumuz. LGS ve TYT-AYT kurslarının haricinde Uzaktan Eğitim alanında portföyünde bulunan onlarca sertifika programı ile uzman ekibimizle birlikte canla başla çalışıyoruz” dedi.

Açılışta konuşma yapan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise, “Eylül Eğitim Kurumları çok yönlü bir kurs merkezi olduğu anlaşılıyor. Eylül Eğitim Kurumlarından eğitim alacak tüm hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tarafından kesilerek, kurumun içi gezilerek, eğitim programları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bu haber toplam 1227 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.