Farkındalık stantları oluşturuldu

Farkındalık stantları oluşturuldu

Sinem Karakaya25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlar Muğla Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ve Menteşe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Sınırsızlık Meydanı ve kent merkezinde bulunan alışveriş merkezinde bilgilendirme ve farkındalık standları oluşturuldu.Muğla Valisi Orhan Tavlı, Menteşe Kaymakamı...

A+A-

Sinem Karakaya

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlar Muğla Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ve Menteşe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Sınırsızlık Meydanı ve kent merkezinde bulunan alışveriş merkezinde bilgilendirme ve farkındalık standları oluşturuldu.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Yusuf Kenan Topçu ve Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik kurulan standları ziyaret etti.

Kurulan standlarda aileiçi ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve bu konuda toplumsal duyarlılığın ve farkındalığın oluşturulması amacıyla günboyu maske ve broşürler dağıtıldı.

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI TURUNCU IŞIK

Birleşmiş Milletler tarafından 1999 yılında ilan edilen “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” nedeniyle Kadına yönelik şiddete karşı toplumsal bilincin artırılmasının ve farkındalık yaratılmasının önemine dikkat çekmek üzere Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşları ile Valilik binası başta olmak üzere kamu binaları, Atatürk Heykeli turuncu ışık ile aydınlatıldı.

Bu haber toplam 400 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.