FARKLI İLLERDEN 142 ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI PSİKOLOJİ KAMPI MUĞLA'DA BAŞLADI

FARKLI İLLERDEN 142 ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI PSİKOLOJİ KAMPI MUĞLA'DA BAŞLADI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Türkiye'nin farklı illerinden gelen 142 öğrencinin katılımıyla Tematik Kış Kampı Turgutreis Öğrenci Yurdu’nda başladı.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yurtlarında barınan Türkiye'nin farklı illerinden gelen 142 öğrencinin katılımıyla Psikoloji Kış Kampı Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş'ın açılış konuşması ile başladı.

5 gün boyunca kampın temasına uygun alanında uzman kişiler ile gençler bir araya gelerek, konuşmacıların bilgilerinden ve tecrübelerinden istifade etmeleri sağlanacak. Yapılacak gezilerle Muğla'nın tarihi ve doğasını tanıma imkânı bulacak.

88.jpg

Bu yıl 30 Ocak - 03 Şubat 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Tematik Kış Kampına alanında uzman, Prof. Dr. Yavuz Selvi, Mürşit Ekmel Aybek, Dr. Faruk Öndağ, Doç. Dr. Itır Tarı Cömert, Akın Kongur,  Abdülaziz Yılmaz, Prof. Dr. Bayram Ufuk Şakul, Prof. Dr. Ali Tan ve Prof. Dr. Erol Göka konuk olacak.

Güne sabah sporu ile başlayacak olan gençler, Masa Tenisi, Dart Turnuvası, Bilgi Yarışması, Sinema Gecesi gibi çeşitli etkinliklere katılarak, Şehitlik ziyareti ve Şehit aileleriyle yemek programında bir araya gelecek.

Programa göre gençler, Akyaka Azmak Turu, Yatağan Stratonikeia Antik Kenti, Bodrum Antik Tiyatro, Su Altı Merkezi ve Şehir Merkezini gezerek Muğla'nın tarihi ve doğal güzelliklerini görme imkânı bulacak.

Psikoloji Kış Kampı Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş açılış konuşmasında, “Sözlerime başlamadan önce, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, bu yıl 7. si düzenlenecek olan Kış Kampına teşriflerinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

whatsapp-gorsel-2023-01-30-saat-16-07-14.jpg

“15 FARKLI İLDE 15 FARKLI TEMA”

Açıkbaş şöyle devam etti: “Ülkemizin farklı illerinden gelen gençlerimiz Muğla’mıza hoş geldiniz.15 farklı ilde 15 farklı temayla düzenlenen geleneksel Kış Kampları bugün itibariyle başlıyor. Muğla ilimiz de bu 15 İl arasında Psikoloji temasıyla gençlerimize hizmet verecek. Birbirinden önemli isimlerin yer alacağı kampımızda alanınızda uzman kişilerle sizleri buluşturup akademik ve entelektüel bilgiye ulaşmanızı, onların tecrübelerinden istifade etmenizi, ev sahipliğini yaptığımız Muğla İlinin tarihi, kültürel ve manevi mekânlarını görmenizi sağlamak amacıyla kampımız hazırlanmıştır.Kamp süresi boyunca birbiriniz ile tanışıp kaynaşmanızı, keyifli vakit geçirmenizi diliyorum. Tüm kalbimle Kış Kampının verimli ve faydalı olacağına ve bu alandaki çalışmalarınıza yeni bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Sözlerime son vermeden önce Kış Kampının gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese ve bu imkânları bize sunan Bakanlığımıza şükranlarımı ifade etmek isterim.Muğla’nın güzelliklerinin tadına varmanızı ve İllerinize unutulmaz hatıralarla dönmenizi temenni ediyorum.

whatsapp-gorsel-2023-01-30-saat-16-02-32.jpg

 

Bu haber toplam 498 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.