FEN LİSESİ KAMPÜSÜ YAPIMI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

FEN LİSESİ KAMPÜSÜ YAPIMI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Muğla Valisi Orhan Tavlı himayelerinde, Hayırsever İş İnsanı Bülent Eczacıbaşı tarafından Bodrum ilçesinde yaptırılacak olan fen lisesi kampüsüiçin protokol imza töreni düzenlendi.

A+A-

Bodrum Ortakent Mahallesinde 12,5 dönüm hazine arazisi üzerine,Hayırsever İş İnsanı Bülent Eczacıbaşı tarafından yaptırılacak olan 20 derslikli fen lisesi, 200 öğrenci kapasiteli pansiyon, tam teşekkülü kapalı spor salonu ve 30 hanelik öğretmen lojmanından oluşan fen lisesi kampüsü için protokol imzalandı.

İstanbul’da gerçekleştirilen protokol imza törenine; Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe katıldı.

Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay “Gelecek nesillerin daha iyi yetişebilmesi, daha iyi ortamlarda eğitim alabilmeleri hepimizin ortak çabası. Eğitime gönül vermiş hayırseverlerimizin değerli katkıları ve destekleriyle eğitimde daha güçlü adımlarla ilerliyoruz. İş İnsanı Sayın Bülent Eczacıbaşı tarafından ilimizdeki en fazla öğrenci nüfusuna sahip ilçelerinden biri olan Bodrum’a kazandırılacak olan fen lisesi kampüsünün akademik yönden üst sıralarda yer alan öğrencilerimiz için başarılı bir eğitim yuvası olacağına inancım sonsuzdur. Hayırseverimiz Sayın Bülent Eczacıbaşı’ya eğitime verdiği değerli katkılar için sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Fen lisesi kampüsünün inşası Ocak 2023’te başlayacak olup 18 ay içinde tamamlanması planlanmaktadır.

Bu haber toplam 560 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.