Fethiye-Datça ve Ortaca MHP’ye mi bırakıldı?

Fethiye-Datça ve Ortaca MHP’ye mi bırakıldı?

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala partilerdeki aday adayı hareketliliği giderek artarken seçim yarışı hız kazandı. 31 Mart yerel seçimlerine Cumhur İttifakı olarak birlikte katılacak olan AK Parti ve MHP’nin Muğla Büyükşehir ve ilçe belediyelerini paylaştığı, Fethiye, Datça ve Ortaca ilçelerinin MHP’ye bırakıldığı iddia edildi. Fethiye’de Cumhur İttifakının adayının ise geçtiğimiz Milletvekili seçiminde MHP’den 1. Sıra Aday olan Sanatçı Özlem Balcı’nın olduğu öne sürüldü.

A+A-

Yerel seçimler öncesi partilerdeki hareketlilik hız kazanırken, siyasi kulislerde de değişik projeler konuşulmaya başlandı.

Son yıllarda bütün seçimlere işbirliği içinde giren Cumhur İttifakı Ortakları AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart yerel seçimlerine de birlikte katılacak. Her iki partinin kurmaylarının yaptığı toplantılarda hangi il ve ilçelerin kime bırakılacağı karara bağlandı.

Siyasi kulislerde konuşulanlara göre ise Muğla’da Fethiye, Datça ve Ortaca ilçelerinin MHP’ye bırakıldığı iddia edildi.

FETHİYE’DE ÖZLEM BALCI’NIN ADAYLIĞI KONUŞULUYOR

Fethiye’de Cumhur İttifakının adayının, son yapılan genel seçimde MHP 1. Sıra Muğla Milletvekili Adayı olan Sanatçı Özlem Balcı’nın olacağı konuşulurken, Balcı’nın çalışmalara başlamak için kesin açıklamanın yapılmasını beklediği öğrenildi.

DATÇA İTTİFAK ADAYI FEYZULLAH GÜLEDA

Fethiye gibi Datça ilçesinde de Cumhur İttifakı olarak aday çıkaracak olan MHP’de en güçlü aday isminin geçtiğimiz yerel seçimde de aday olan Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Feyzullah Güleda olduğu öğrenildi.

ORTACA ADAYI ALİM UZUNDEMİR

Geçtiğimiz yerel seçimde MHP’den Ortaca Belediye Başkanı seçilen Alim Uzundemir’in 31 Mart seçimlerinde de Cumhur İttifakının Ortaca adayı olarak yarışması bekleniyor.

Bu haber toplam 505 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.