FETHİYE’DE FUHUŞ OPERASYONU YAPILDI

FETHİYE’DE FUHUŞ OPERASYONU YAPILDI

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılan fuhuş operasyonunda 22 mağdur kadın kurtarılarak, 13 şahıs Asayiş Şube Müdürlüğünce gözaltına alındı. Şüpheliler, Polis Hamdi Bey Karakolunda tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

A+A-

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama suçuyla ilgili olarak Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen dosya kapsamında 4 Ocak 2022 tarihinden itibaren 4 ay boyunca 15 şüpheli şahsa fiziki ve teknik takip uygulanarak, dosya üzerinde yapılan alt yakalamalarda 2 şüpheli şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.

11 Mayıs 2022 tarihinde de 13 şüpheli şahsın yakalanması için kaldığı ikametlerde, bulundukları otel ve konaklama yerlerinde 9 adres Fethiye’de, 1 adres Köyceğiz’de olmak üzere toplam 10 adrese, 15 ekip ve 65 personelin katılımıyla eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonda 13 kişi gözaltına alınarak, Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Şüpheliler, Polis Hamdi Bey Karakolunda tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Ayrıca dosya kapsamında fuhuşa yönlendirilen 22 mağdur kadın ekiplerce kurtarıldı.  

Bu haber toplam 1097 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.