FETHİYE’DE HAKAN DUMAN GÖREVE BAŞLADI

FETHİYE’DE HAKAN DUMAN GÖREVE BAŞLADI

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü görevine Hakan Duman atandı. Akhisar Orman İşletme Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken Fethiye Orman İşletme Müdürü olarak atanan Hakan Duman yeni görevine 15 Ocak Cuma günü başladı. Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak beraberinde Bölge Müdür Yardımcıları Ahmet Dursun ve Osman Öner ile birlikte Hakan Duman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde...

A+A-

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü görevine Hakan Duman atandı. Akhisar Orman İşletme Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken Fethiye Orman İşletme Müdürü olarak atanan Hakan Duman yeni görevine 15 Ocak Cuma günü başladı. Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak beraberinde Bölge Müdür Yardımcıları Ahmet Dursun ve Osman Öner ile birlikte Hakan Duman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

HAKAN DUMAN KİMDİR?

Hakan Duman 1981 yılında Manisa Salihli doğumlu. 2005 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2007 yılında OGM bünyesinde İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü Göktepe Orman İşletme Şefi olarak göreve başladı. 207-2012 arası Akhisar Göktepe Şefliği görevini yürüttü. 2012-2018 arası Manisa Orman İşletme Müdürlüğünde Manisa Orman İşletme Şefi olarak görev yaptı. 2018-2020 yıllarında Akhisar Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 15 Ocak 2021 tarihinde Fethiye Orman İşletme Müdürü olarak göreve başladı.

Bu haber toplam 769 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.