İlk yerli yangın söndürme helikopteri ‘Nefes’ alevlere nefes aldırmadı
İlk yerli yangın söndürme helikopteri ‘Nefes’ alevlere nefes aldırmadı
İçeriği Görüntüle

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince ortak çalışma gerçekleştirildi.
Fethiye’de meydana gelen "ateşli silahla yaralama" olayıyla ilgili yapılan araştırmalar sonucunda, olayı gerçekleştirdiği belirlenen şüpheli ile birlikte hareket ettikleri tespit edilen toplam 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Operasyonda, olayda kullanıldığı değerlendirilen tabanca ele geçirilirken, terk edilmiş halde bulunan bir motosiklete de el konuldu.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 9 şüpheliden 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. C.M.S., Ş.Ö., G.D., M.K. ve D.C.K. isimli 5 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir: İHA