FETHİYELİ KAYACAN VE AYDEMİR’DEN AVRUPA 3’ÜNCÜLÜĞÜ

FETHİYELİ KAYACAN VE AYDEMİR’DEN AVRUPA 3’ÜNCÜLÜĞÜ

Çekya’nın Prag Kentinde 17-19 Haziran 2022 tarihlerinde düzenlenen 49.Ümit, Genç, U21 Avrupa Karate Şampiyonasında Milli Takım Sporcularından Fethiyeli Hatice Sena Kayacan ve Mustafa Aydemir kendi kategorilerinde Avrupa 3’üncüsü oldu.

A+A-

Avrupa Karate Şampiyonasında 5 altın, 1 gümüş 6 bronz madalya kazanan Milli Takımlargenel klasmanda 48 ülke arasında 2’inci oldu.

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübünün sporcuları olan Hatice Sena Kayacan Genç Bayan Kumite 48 kg’da, Mustafa Aydemir ise Genç Erkek Kumite +76 kg’da Gençler Avrupa Karate Şampiyonasında Bronz Madalya kazanan sporcular arasında yer aldı.

Avrupa 3’üncüsü olan sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, “Emeği geçen herkesi kutluyorum ve Avrupa’dan ülkemize bronz madalya ile dönen sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve aynı zamanda Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Başkanı olan Harun Reşit Yiğit, “Bu gurur Fethiye’mizin, sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, ailelerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Karate Avrupa 3’üncüsü sporculara Prag’ta eşlik eden Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Karate antrenörü Reyhan Koşar Kıvrak ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Kıvrak, Avrupa Şampiyonasına çok iyi hazırlandıklarını dile getirerek, “48 ülkeden Bin 84 sporcunun katıldığı şampiyonada sporcularımız büyük bir başarıya imza atarak, bronz madalyanın sahibi oldular. Sporcularımızla gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 761 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.