FİNAL OKULLARI ÖĞRENCİLERİ MEZUN OLDU

FİNAL OKULLARI ÖĞRENCİLERİ MEZUN OLDU

Muğla Final Akademi Okulları Ortaokul -Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

A+A-

Muğla Final Akademi  Okulları Ortaokul -Anadolu Lisesi bahçesinde  düzenlenen mezuniyet törenine; Milli Eğitimden Sorumlu  Vali Yardımcısı  Ayhan Yazgan, Okul Müdürü Ali Çoşkun , öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende ilk olarak Okul Müdürü Ali Coşkun, mezun olan öğrenciler için bir dönemin kapandığını, ancak başka bir dönemin başlangıcın başladığını söyledi.

Coşkun, " 42 yıllık  süre içerisinde bize emanet edilen  öğrencilerimizin en yüksek yere çıkararak Türkiye Cumhuriyetine emanet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ailenizin sevgisi ilgisi ve desteği ile yetişen gençler olarak bugün buradasınız. Çok yoğun bir eğitim aldınız. Birbirinize saygı duyarak, hoşgörü göstererek karşılıklı bir şeyler öğrenerek sosyal yaşamanızla ve geleceğinizle ilgili kendi görüşlerinizi oluşturdunuz. Çalışkan, kararlı, sabırlı, gençler olarak gelecekte de bir çok başarıya imza atacağınıza inanıyorum. Türkün gücünü bilimde sanatta teknolojinin her alanında daha ileri götüreceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Milli Eğitimden sorumlu  Vali Yardımcısı  Ayhan Yazgan ise, “Final Eğitim Kurumları olarak yaklaşık 40 yıldır Türkiye'de  büyük hizmetler sundu  dershanecilik ve okul  olarak hizmet veriyor Muğla Final Akademi bu kurumlardan biri sevgili öğrenciler  önümüzdeki hafta Üniversite sınavı var hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Mezun öğrencilerden Yusuf Bilal Çetinkaya, "İnsanın önemli anlarından biri de hayalini kurduğu liseden mezun olduğu gündür. Ben ve diğer arkadaşlarımız 4 yıl boyunca kardeşlik duyguları ile kader birliği yaptık ve bu güzel okul mezun olduk. İnşallah aynı başarıyı üniversitede de gösteririz” diye konuştu.

Muğla Final Akademi  Okulları Ortaokul -Anadolu Lisesi'nden mezun olan Okul birincileri Yusuf Bilal Çetinkaya, Dilara Sabancı  yaş kütüğüne plaket çakmasının ardından, mezun olan öğrencilere öğretmenleri tarafından diplomaları verildi.
 

Mezuniyet töreni, öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.

Bu haber toplam 1629 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.