Gasp ve yağma olayının faili gözaltına alındı

Gasp ve yağma olayının faili gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre, E.A isimli kadının ikametinin bahçesinde ağzı bantlanmak ve elleri plastik kelepçe ile bağlanmak suretiyle bıçak zoruyla altın zinciri ve bilekliği 25 Kasım’da gasp edildi. Kadının şikayeti üzerine Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri şüpheliyi yakalamak için özel ekip kurdu. Yaklaşık 5 gün boyunca Özel ekip şüphelinin hareket alanında bulunan binlerce dakikalık...

A+A-

Edinilen bilgiye göre, E.A isimli kadının ikametinin bahçesinde ağzı bantlanmak ve elleri plastik kelepçe ile bağlanmak suretiyle bıçak zoruyla altın zinciri ve bilekliği 25 Kasım’da gasp edildi. Kadının şikayeti üzerine Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri şüpheliyi yakalamak için özel ekip kurdu. Yaklaşık 5 gün boyunca Özel ekip şüphelinin hareket alanında bulunan binlerce dakikalık güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.

Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerinin teknik ve fiziki takibi ve hts kayıtları sonrası olayın şüphelilerinin M.A ve N.E isimli şahıslar olduğu tespit edildi. M.A isimli şahıs ekipler tarafından yakalanırken, ifadesinde suçunu itiraf etti. Diğer şüpheli N.E isimli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Gözaltına alınan M.A., Emniyetteki işlemlerinin ardından Milas Adliyesine sevk edildi.

Bu haber toplam 330 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.