Gelecek Partisi kuruluş yıldönümünü kutluyor

Gelecek Partisi kuruluş yıldönümünü kutluyor

Sinem KarakayaGeçtiğimiz sene eski Başbakan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan Gelecek Partisi, birinci kuruluş yıldönümünü kutluyor. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, “Şimdi yeni bir şey söyleme zamanıdır; Türkiye’de güçlü yeni temeller atacağız” dedi.“BİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN VAZGEÇİLMEZİ OLACAĞIZ”Açıklamasında “Gelecek Partisi bugünü inançla...

A+A-

Sinem Karakaya

Geçtiğimiz sene eski Başbakan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan Gelecek Partisi, birinci kuruluş yıldönümünü kutluyor. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, “Şimdi yeni bir şey söyleme zamanıdır; Türkiye’de güçlü yeni temeller atacağız” dedi.

“BİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN VAZGEÇİLMEZİ OLACAĞIZ”

Açıklamasında “Gelecek Partisi bugünü inançla inşa etmek ve yarınlara umutla bakmak için Milletimizle ele ele yola çıkmanın adıdır” diyen İl Başkanı Kayaman, “Biz 152 cesur yürekli insan ile Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun etrafında toplanarak Milletimizin isteklerini, Milletimizin taleplerini, Milletimizin beklentilerini karşılamak üzere Gelecek Partisini kurduk. Gelecek Partisi bugünü inançla inşa etmek ve yarınlara umutla bakmak için Milletimizle ele ele yola çıkmanın adıdır. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin vazgeçilmezi olacağız. Biz millet menfaatleri doğrultusunda Genel Başkanımızın liderliğinde devlet nasıl yönetilir, devlet adamlığı nasıl olur onu göstereceğiz.

Gelecek Partisi kuruluş yıldönümünü kutluyor

“ÜLKEMİZİN GERÇEKLERİ İLE SİYASET YAPACAĞIZ”

Ülkenin gerçekleri ile siyaset yapacaklarını söyleyen İl Başkanı Kayaman, “Milletimizin ortak kaygıları terörden kurtulmak, terörün ülkemize verdiği zararların hesabını sormak, ülkemizin dış politikasını yürütemeyip önüne gelene irili ufaklı ülkemizin tehdit edilmesini engellemek ve buna sebep olanlara hesap sormak, bu ülkenin ekonomisini yanlış yönetip neredeyse batma seviyesine getirenler ve  bu ekonomi üzerinden bu yüce Milleti tehdit edenlerden hesap sormak. Kısacası Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi ‘Egemenlik Kayıtsız şartsız Milletindir’ ilkesinden hareket ederek Milletin değer verdiği tüm manevi ve milli değerlere önem veren bir parti olacağız. Yanlışlarla, hayallerle siyaset yapmaya değil. Ülkemizin gerçekleri ile siyaset yapacağız, kardeşliğimizi pekiştireceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi ‘Yurtta sulh, Cihanda sulh’  Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu etrafında 152 cesur yürekli insanla birlikte korkmayacağız dedik, susmayacağız dedik, yılmayacağız dedik. Biz gerçekleri doğruları söylemeye devam edeceğiz dedik, biz Milletin sesi nefesi olacağız dedik. Bugün kuruluşumuzun 1. Yılını tamamlıyoruz. Kuramaz dediler kurduk. Teşkilatlanamaz dediler teşkilatlandık. Korkmadık, susmadık, yılmadık. Ne yapsanız, ne etseniz omuz omuza bu kutlu yürüyüşü engelleyemezsiniz, durduramazsınız, susturamazsınız” dedi.

Bu haber toplam 257 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.