Gelecek Partisi Milas’ta toplandı

Gelecek Partisi Milas’ta toplandı

Gelecek Partisi Milas İlçe Teşkilatının Kurucular Kurulu Yönetim Kurulu toplantısı Milas Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı. Milas İlçe Başkanı Murat Sodra, ilçede kısa sürede teşkilatlanmalarını tamamlayıp iktidara koşacaklarını dile getirdi.Sinem KarakayaGelecek Partisi Milas İlçe Teşkilatının Kurucular Kurulu Yönetim Kurulu toplantısı Milas Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.Genişletilmiş Olağan İlçe...

A+A-

Gelecek Partisi Milas İlçe Teşkilatının Kurucular Kurulu Yönetim Kurulu toplantısı Milas Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı. Milas İlçe Başkanı Murat Sodra, ilçede kısa sürede teşkilatlanmalarını tamamlayıp iktidara koşacaklarını dile getirdi.

Sinem Karakaya

Gelecek Partisi Milas İlçe Teşkilatının Kurucular Kurulu Yönetim Kurulu toplantısı Milas Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

Genişletilmiş Olağan İlçe Yönetim Kurulu toplantısına Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Başkan Yardımcısı Eren Karalı, Milas teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Gelecek Partisi İl Başkanı Selehattin Kayaman, toplantıda pandemi sürecinde devletin hizmet sektörü ve esnaflar için destek sağlayacağını dile getirdiğini fakat bugüne kadar önemli bir gelişmenin olmadığını dile getirdi.

Toplantıya telefonla katılan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, konuşmasında tek adam yönetimine değindi. Milas İlçe Başkanı Murat Sodra, ilçede kısa sürede teşkilatlanmalarını tamamlayıp iktidara koşacaklarını dile getirdi.

Bu haber toplam 307 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.