Genç işletmeci Fatih Türedi: “Beceremem demeyin, deneyin”

Genç işletmeci Fatih Türedi: “Beceremem demeyin, deneyin”

Buse Nil TokurMuğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır mahallesinde faaliyet gösteren Podyum Oto Yıkama işletmesinin sahibi Fatih Türedi hem okuyor, hem de çalışark hayatını idam ettiriyor.  Genç işletme sahibi çevreden olumlu tepki ve takdirleri topluyor. Sektöre babasının rahatsızlığından sonra atıldığını ve işletmesini açtığını söyleyen Türedi kendi yaşıtlarına, “Beceremem demeyin, deneyin. Bu günler bir daha geri gelmeyecek”...

A+A-

Buse Nil Tokur

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır mahallesinde faaliyet gösteren Podyum Oto Yıkama işletmesinin sahibi Fatih Türedi hem okuyor, hem de çalışark hayatını idam ettiriyor.  Genç işletme sahibi çevreden olumlu tepki ve takdirleri topluyor. Sektöre babasının rahatsızlığından sonra atıldığını ve işletmesini açtığını söyleyen Türedi kendi yaşıtlarına, “Beceremem demeyin, deneyin. Bu günler bir daha geri gelmeyecek” diyerek kendilerine güvenmeleri için çağrıda bulundu.

“GENÇ YAŞIMDA NEDEN EVDE YATAYIM”

Fatih Türedi, “Oto yıkama işine babam için girdim, daha öncesinde kamyon tamiratı servisiydik. Babam ameliyat olduktan sonra doktorun da dediğiyle ağır işlerde çalışmaması gerekiyordu. Benim de aklımda oto yıkama işletmesi açmak vardı. Kamyon tamiratı yaptığımız işletmemizi kapatıp oto yıkamaya çevirdik. Dükkanı açtığımızda pandemi sürecindeydik, ‘genç yaşımda neden evde yatayım’ diyerek burayı açtım. Dükkanımızı aile olarak işletiyoruz” dedi.

 Öte yandan genç işletmeci pandemi döneminin işleri etkilediğini söyleyerek, “Pandeminin ilk zamanlarında işlerimizde pek bir yoğunluk yoktu. Yaz mevsiminde tavanı gördük, şu sıralar yine başa döndük” şeklinde konuştu.

“20 YAŞINDA OLUP EVDE YATAN ÇOK İNSAN VAR”

vurgu yapan İnsanların bugünlerinin bir daha geri gelmeyeceğine Türedi, “Şuan 20 yaşında olup evde yatan çok insan var.  Ben yapmam beceremem demeyin deneyin. Bu günler bir daha geri gelmeyecek. Müşteri memnuiyeti bizim için her zaman daha ön planda” dedi.

Bu haber toplam 596 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.