GENÇ KIZILAY MUĞLA KAHRAMANMARAŞ PAZARCIK’TA

GENÇ KIZILAY MUĞLA KAHRAMANMARAŞ PAZARCIK’TA

Genç Kızılay Muğla gönüllüleri, yaşanan deprem felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık’ta depremzedelerin yaralarını birlikte sarıyor. Depremzede çocuklar ile eğlenceli vakit geçiren ekipler, yemek dağıtımından psikososyal desteğe birçok yardımda bulundu.

A+A-

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremin ardından bölgeye yardımlar devam ederken, Türk Kızılay’ı da yaraları sarmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Genç Kızılay Muğla gönüllüleri, yaşanan deprem felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık’ta depremzedeler ile bir araya geldi.

whatsapp-image-2023-02-19-at-10-26-38.jpeg

Depremzede çocuklar ile eğlenceli vakit geçiren ekipler, yemek dağıtımından psikososyal desteğe birçok yardımda bulundu.

Bölgede birçok anı biriktirdiklerini söyleyen Genç Kızılay İl Başkanı Eren Buğra Koç, “Kahramanmaraş Pazarcık’taki 3 günlük görevimizin sonunda yüzlerce anı biriktirdik, binlerce hikâye dinledik. Dönüş esnasında otobüse binerken gitmeyin diye ağlayan çocukların hüznü hala içimizde. ‘Yolda acıkırsınız, aç gitmeyin’ diyerek bisküvi getiren ailelerin sözlerini hiçbir zaman unutmayacağız. Bu süreçte destek olan ekibime çok teşekkür ederim. Yaralarımızı birlikte saracağız” diye konuştu.  

Bu haber toplam 486 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.