GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE AÇIKBAŞ DÖNEMİ

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE AÇIKBAŞ DÖNEMİ

M. KAZIM AÇIKBAŞ KİMDİR?1968 yılında İzmir’de doğdu.İlk ve Ortaöğretimini İzmir’de tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Spor Bölümünden mezun oldu. Öğrenim hayatı boyunca, Göztepe, Karşıyaka Spor Kulüplerinde ve Üniversite Takımlarının Güreş ve Futbol branşlarında aktif spor yaptı.1991 yılında Adana Kiremithane Endüstri Meslek Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başladı. 1995 yılında...

A+A-

M. KAZIM AÇIKBAŞ KİMDİR?

1968 yılında İzmir’de doğdu.

İlk ve Ortaöğretimini İzmir’de tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Spor Bölümünden mezun oldu. Öğrenim hayatı boyunca, Göztepe, Karşıyaka Spor Kulüplerinde ve Üniversite Takımlarının Güreş ve Futbol branşlarında aktif spor yaptı.

1991 yılında Adana Kiremithane Endüstri Meslek Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başladı. 1995 yılında Sinop Anadolu İmam Hatip Lisesine Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atanarak, meslek hayatını burada sürdürmüştür. Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde İl Tertip Komitesi Üyeliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Tertip Komiteleri Üyeliği, Çeşitli Kulüplerde Futbol Antrenörlüğü, Güreş Antrenörlüğü, Güreş Hakemliği, Kulüp Yöneticiliği, Beden Eğitim Öğretmenleri Dernek Yöneticiliği, Beden Eğitimi Öğretmenleri Dernekleri Federasyonu Kurucu Üyeliği, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında Proje Koordinatörlüğü, “Beden Eğitimi ve Spor Faaliyetlerinin Kurumsal ve Yapısal Değişim Sürecinde Ortaya Çıkan Problemler” adlı Sempozyum Genel Sekreterliği, Sinop Yüzme İl Temsilciliği görevinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babası olan, Musa Kazım Açıkbaş 27.08.2015 tarihinde Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak göreve başlamıştır.

Bu haber toplam 2022 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.