Genel Başkan Destici Muğla’da konuştu: “Gereken dersleri çıkaracağız”

Genel Başkan Destici Muğla’da konuştu: “Gereken dersleri çıkaracağız”

Büyük Birlik Partisi (BBP)Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katılımıyla BBP Muğla İl Başkanlığı'nın açılış töreni yapıldı. Törende konuşan Genel Başkan Mustafa Destici, “Emekçilerimiz bizim için değerledir. Elbette ki şartlarının iyileşmesi, asgari ücretin yükseltilmesi yeri gelmişken söyleyeyim. Temmuz’da memur zammını alacaksa enflasyon farkını, emekli alacaksa ki emeklilere ekstra bir şey daha yapılması lazım. Çünkü geçtiğimiz Temmuz ayından beri mağdurlar” dedi.

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla İl Başkanlığı'nın açılışı Genel Başkan Mustafa Destici'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Başkanlığı'nın açılış programına Genel Başkan Mustafa Destici, BBP İl Başkanı Melih Aydoğan, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat, AK Parti MKYK üyesi Yelda Erol Gökcan, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve partililer katıldı.

img-6383.jpg

“ASİL DAVANIN NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Muğla için önemli bir adım attıklarını kaydeden BBP Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan, açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Sadece bir il binamızın açılışını yapmıyor, aynı zamanda Muğla’mız, ülkemiz ve demokrasimiz adına önemli bir adım atıyoruz.

Bu özel günde Şehit Liderimiz, Partimizin kurucusu Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu vatan için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Şehit liderimiz Muhsin Başkan, ‘Bir insanın vatanına, milletine, bayrağına, inancına sahip çıkması kadar asil bir davranış olamaz’ sözleri bugün de bizler için rehber olmaya devam etmektedir. Bu rehberlik ile bizlerde elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce, gücümüz yettiğince Bu Asil davanın neferi olmaya devam edeceğiz.

Bu açılış, sadece Muğla için değil, tüm Türkiye için bir umut ve bir başlangıçtır. Bu başlangıçta Muğla ilimizin güzelliklerini, kültürel zenginliklerini ve en önemlisi insan kaynağını en iyi şekilde değerlendirme arzusu içindeyiz.

Partimizin değerli lideri Sayın Mustafa Destici’nin liderliğinde, Büyük Birlik Partisi olarak ülkemizin dört bir yanında milletimizin güvenini ve desteğini kazanma hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sayın Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi; ‘Her zaman halkımızın yanında yer alarak, onların sesi ve nefesi olmaya devam edeceğiz.’

“İL BAŞKANLIĞIMIZ BU BÜYÜK YÜRÜYÜŞÜN BİR PARÇASI OLACAK”

Bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz Muğla İl Başkanlığımız da, bu büyük yürüyüşün bir parçası olacaktır. Muğla'dan yükselen her bir ses, Türkiye'nin geleceğine yapılan bir katkı olacak, her bir adım, hepimizin ortak idealleri doğrultusunda atılmış önemli bir adım olacak.

Değerli katılımcılar, ben Melih Aydoğan olarak, sizlerle birlikte olmanın, bu kutlu yolda yürümenin, Muhsin Başkanımızın izinde ilerlemenin gururu ve onurunu yaşıyorum. Yüce Rabbim yolumuzu açık etsin, çalışmalarımızda bizlere güç kuvvet versin, bizleri birbirimize kenetleyen bu güçlü bağlarla hep birlikte ortak paydamız olan Muğla’mız için güzel çalışmalar yapmayı nasip etsin.

Değerli dostlar, bu önemli günde bizlerle birlikte olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Katılımlarınız bizlere güç vermektedir. Bu gücü, büyük bir sorumluluk bilinci ile geleceğe taşıyacağımızın sözünü veriyoruz.

Kıymetli misafirler sözlerimi sonlandırmadan önce şehit liderimiz Muhsin Başkanında söylediği gibi ''Adriyatik’ten , Çin Seddi’ne kadar kaynaşmış, güçlü bir Tük Dünyası hayal ediyorum. Büyük bir Türkiye hayal ediyorum' Sözüyle bitiriyorum."

Aydoğan’ın konuşmasının ardından törene katılan Türk Sanat Müziğinin unutulmaz isimlerinden Müşerref Akay’ın Türkiyem şarkısı çalındı.

GENEL BAŞKAN DESTİCİ: “GEREKEN DERSLERİ ÇIKARACAĞIZ”

İl Başkanı Aydoğan'ın ardından Genel Başkan Mustafa Destici, yeni anayasa, emeklilerin mevcut durumu gibi birçok farklı konuda açıklamalarda bulundu.

Büyük Birlik Partisi ve Cumhur İttifakı olarak son gerçekleştirilen seçimlerden gereken dersleri çıkaracaklarını söyleyen Genel Başkan Destici, “Yerel seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında işbirliği içerisinde katıldık. Büyükşehirlerin tamamında Cumhur İttifakı adaylarını destekledik. Yine illerin pek çoğunda aynı tavrı ortaya koyduk. Büyükşehir ilçeleri başta olmak üzere yine ilçelerinde pek çoğunda Cumhur İttifakı adaylarını destekledik. Tabi Cumhur İttifakı içerisinde bulunan AK Parti ve MHP’nin de hep birlikte girdiğimiz yerlerde oldu. Ama ayrı ayrı girdiğimiz yerlerde oldu. Dolayısıyla BBP olarak müstakil girdiğimiz yerlerde 1 il belediyesi, Sivas ili. 15 İlçe ve 10’a yakın da Belde Belediye Başkanlığı kazanarak çıktık. Tabi gönlümüz arzu ederdi ki Cumhur İttifakı olarak bu seçimi birinci olarak tamamlayalım ve Büyükşehirler başta olmak üzere pek çok il ve ilçe de daha başarılı sonuçlar alalım arzu ediyorduk. Bunun da çalışmasını ve gayretini gösterdik ama milletin takdirine razıyız, milletimizin tercihinin başımızın üzerinde yeri vardır. Büyük Birlik Partisi ve Cumhur İttifakı olarak gereken dersleri çıkaracağız” dedi.

“EMEKLİLERE EKSTRA BİR ŞEY DAHA YAPILMASI LAZIM”

Emeklilerin mağduriyetine değinen Genel Başkan Destici, “1 Mayıs’ı geçirdik. Emekçilerimiz bizim için değerledir. Elbette ki şartlarının iyileşmesi, asgari ücretin yükseltilmesi yeri gelmişken söyleyeyim. Temmuz’da memur zammını alacaksa enflasyon farkını, emekli alacaksa ki emeklilere ekstra bir şey daha yapılması lazım. Çünkü geçtiğimiz Temmuz ayından beri mağdurlar. Kamu işçisinin enflasyon farkını alacaksa asgari ücrette enflasyon farkını almalıdır. Bu konuda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yılda iki defa tespit devam etmelidir” diye konuştu.

“DEVLET BUNU SEYRETMEZ GEREĞİNİ YAPAR”

Kayyum atamalara ilişkin Destici, “Güneydoğu Anadolu Bölgesinde göreve gelen Belediye Başkanlarımıza söyledim. Devletin anayasasına uyarsanız, bayrağımızı ve marşımızı tanırsanız, terörle aranıza mesafe koyarsınız, problem yok görevinize devam edersiniz. Ama yok eskiden olduğu gibi seçilmiş belediye başkanları değil de terör örgütü PKK’nin atadığı şahıslar belediyeyi yönetmeye kalkarsa, Mardin’de olduğu gibi İstiklal Marşı’mızı okutmazlarsa, Diyarbakır’da olduğu gibi al yıldızlı al bayrağımızı belediye meclisinden çıkarırlarsa, teröristlerin heykelini dikip resmi açılışlar yaparlarsa elbette devlet bunu seyretmez gereğini yapar. Kararı kendileri verecek, elbette eğer bu kanunlara uygun hareket etmezler devlet onları alacak kayyumları atayacak” şeklinde konuştu.

Destici’nin konuşmasının ardından Cumhur İttifakı mensubu parti temsilcilerinin katılımıyla açılış kurdelesi ve kurban kesildi.

Bu haber toplam 179 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.