Giysi kumbaraları hazır

Giysi kumbaraları hazır

Dalaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçede kolay ulaşılan ve çok kullanılan 50 noktaya koyulacak giysi kumbaraları hazır.Sıfır Atık Projesi kapsamında çeşitli projeler ürettiklerini belirten, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, “Yaptığımız çalışmalarla daha temiz, daha yaşanabilir bir Dalaman için çaba harcıyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan evlerinde kullanmadıkları giyim ve tekstil eşyalarını çöp konteynerleri...

A+A-

Dalaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçede kolay ulaşılan ve çok kullanılan 50 noktaya koyulacak giysi kumbaraları hazır.

Sıfır Atık Projesi kapsamında çeşitli projeler ürettiklerini belirten, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, “Yaptığımız çalışmalarla daha temiz, daha yaşanabilir bir Dalaman için çaba harcıyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan evlerinde kullanmadıkları giyim ve tekstil eşyalarını çöp konteynerleri yerine giysi kumbaralarına bırakmalarını istiyoruz. Her projemizde olduğu gibi 'Giysi Kumbarası' uygulamasına da vatandaşlarımızın destek olacağını düşünüyorum. Tüm duyarlı vatandaşlarımızın bu kampanyaya desteklerini bekliyor, teşekkürlerimi sunuyorum”  dedi.

Bu haber toplam 1241 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.