Giysi ve ayakkabı toplama kumbarası hayata geçti

Giysi ve ayakkabı toplama kumbarası hayata geçti

Ortaca Belediyesi ekiplerince 40 adet ‘’Giysi Ayakkabı Tekstil Ürünleri Geri Dönüşüm Kumbarası’’ ilçenin farklı noktalarına yerleştirildi. Bu kutularda toplanacak olan giysiler, tekstil eşyaları, ayakkabılar, çantalar ve oyuncaklar önce bir ayrıştırma işlemine tabii tutulacak. Kullanılabilir malzemelerin belirlenmesinden sonra bu ürünler ekonomiye kazandırılacak.Giysi geri dönüşüm kutularında toplanan eşyaların ülke ekonomisine büyük...

A+A-

Ortaca Belediyesi ekiplerince 40 adet ‘’Giysi Ayakkabı Tekstil Ürünleri Geri Dönüşüm Kumbarası’’ ilçenin farklı noktalarına yerleştirildi. Bu kutularda toplanacak olan giysiler, tekstil eşyaları, ayakkabılar, çantalar ve oyuncaklar önce bir ayrıştırma işlemine tabii tutulacak. Kullanılabilir malzemelerin belirlenmesinden sonra bu ürünler ekonomiye kazandırılacak.

Giysi geri dönüşüm kutularında toplanan eşyaların ülke ekonomisine büyük katkısının olduğunu belirlen Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir "Çevre ve geri dönüşüm bilinci ile başlattığımız bu projemizde vatandaşlarımızın, ihtiyaç fazlası ürünleri değerlendirmeleri için ‘’ Giysi Ayakkabı Tekstil Ürünleri Geri Dönüşüm Kumbaralarını’’ vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bölgelere yerleştirdik. Tüm vatandaşlarımız evlerinde kullanılmayan, bir köşelere bırakılan, giysiler ve tekstil ürünleri bu kutularda toplayarak, ekonomiye katkı sağlamış olacak. Başlattığımız projemizle hem milletimizde var olan yardımlaşma ruhunu ön plana çıkarmak, hemde ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. ‘Belediye ile Vatandaş El Ele  Tüm Giysiler Geri Dönüşüm Sepetine’ sloganı ile tüm Ortacalı hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz. Sizlerin sayesinde kıyafetler ikinci bir hayat bulacak, israfın da önüne geçmiş olacağız. Projemiz hayırlı olsun" dedi.

Bu haber toplam 221 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.