Gökmen'den Belediye Başkanı Oktay'a ziyaret

Gökmen'den Belediye Başkanı Oktay'a ziyaret

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris Belediyesi Başkanı Mehmet Oktay'ı makamında ziyaret etti.Marmaris Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin de yer aldığı ziyarette, Marmaris'in geleceğine yönelik projelerin ele alındığı bildirildi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oktay, eylül ayında gerçekleştirilen kongrede göreve seçilen AK Parti Marmaris İlçe Başkanı...

A+A-

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris Belediyesi Başkanı Mehmet Oktay'ı makamında ziyaret etti.

Marmaris Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin de yer aldığı ziyarette, Marmaris'in geleceğine yönelik projelerin ele alındığı bildirildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oktay, eylül ayında gerçekleştirilen kongrede göreve seçilen AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Gökmen ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.

Marmaris’in çıtasının yükseltilmesi için atılacak her adıma seve seve destek olacaklarını belirten Oktay, "Göreve gelirken Marmarisimizin ortak bir akla ve ılımlı bir siyasi ortama ihtiyacı olduğunu vurguladık. Bu düşünceyle Marmaris için atılacak her olumlu adıma kurum olarak imkanlarımızla destek olmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen de Marmaris'in faydası için hazırlanan her projeye destek olmaya hazır olduklarını bildirdi.

Bu haber toplam 325 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.