Gonca Köksal’a meşaleli karşılama:“SİZLERİN GÜCÜYLE ÖRNEK BELEDİYECİLİĞİ TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”

Gonca Köksal’a meşaleli karşılama:“SİZLERİN GÜCÜYLE ÖRNEK BELEDİYECİLİĞİ TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Gonca Köksal, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Bayır, Kafaca ve Yeşilyurt mahallelerinde davul zurna ve meşalelerle karşılandı. Şölen havasında geçen ziyaretlerde Köksal, “Birbirimize kulak vereceğiz, dertlerimize derman olacağız. Yönetilen ve yöneten değil, birlikte güçlenen bir aile olacağız.” dedi.

A+A-

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Gonca Köksal, dün Menteşe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışının ardından Belenyalılar Kahvesi ve Saburhane Meydanı’nda kahve toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi ve onların sorun ve taleplerini dinledi.

Ardından Menteşe İlçe Örgütü Bayır Mahalle Temsilciliği açılışına katılan Köksal, mahalle sakinleri tarafından davul zurna eşliğinde ve meşalelerle karşılandı.

whatsapp-image-2024-02-23-at-12-27-28.jpeg

“BİRBİRİMİZE KULAK VERECEĞİZ, DERTLERİMİZE DERMAN OLACAĞIZ”

Köksal, mahalle sakinlerinin taleplerini öncelik sırasına koyarak bir bir gerçekleştireceklerini belirterek, “Kadınlarımız, gençlerimiz için burada vakit geçirebilecekleri sosyal etkinlik alanları oluşturacağız. Artık burada irtibat ofisimizde iletişimimiz çok daha kolay ve hızlı olacak. Kadınlarla, çocuklarımızla, çiftçimizle, işçimizle, engellimizle, emeklimizle bir araya geleceğiz, kafa kafaya vereceğiz, önce ihtiyaçları konuşacağız, sonra ihtiyaçları gidereceğiz. Birbirimize kulak vereceğiz, dertlerimize derman olacağız. Yönetilen ve yöneten değil, birlikte güçlenen bir aile olacağız.” diye konuştu.

Daha sonra Kafaca ve Yeşilyurt mahallelerini de ziyaret eden Köksal, burada da mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Ülke genelinde örnek gösterilen bir belediye olacaklarını belirten Köksal, “Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ın, Büyükşehir Belediyemizin de desteğini arkamıza alarak, el ele verince, nelerin mümkün olabileceğini tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Benim bu şehirle ilgili hayallerim var. Bu hayallerin gerçekleşeceğine dair inancım her gün daha da güçleniyor. Ama sizin desteğiniz, tecrübeniz, emekleriniz, çalışkanlığınız ve sizin gücünüz olmadan olmaz.” dedi.

Köksal’a mahalle ziyaretlerinde; PM Üyesi Alkım Denizaslanı, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, 27. Dönem Muğla Milletvekili Burak Erbay, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Menteşe İlçe Başkanı Nail Kızıl ve partililer eşlik etti.

Bu haber toplam 295 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.