Güçbirliği’nden Kaymakam Yılmaz’a ziyaret

Güçbirliği’nden Kaymakam Yılmaz’a ziyaret

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Bodrum Güçbirliği Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaymakam Yılmaz kısa sürede başarılı bir şekilde organize olup çalışmalarına başlayan derneği övdü ve toplum yararına olacak tüm çalışmalarda destek vereceğini açıkladı.Derneğin amaçlarını, yaptığı çalışmaları dikkatle dinleyen kaymakam Yılmaz, toplum yararına olacak her çalışmada tam...

A+A-

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Bodrum Güçbirliği Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaymakam Yılmaz kısa sürede başarılı bir şekilde organize olup çalışmalarına başlayan derneği övdü ve toplum yararına olacak tüm çalışmalarda destek vereceğini açıkladı.

Derneğin amaçlarını, yaptığı çalışmaları dikkatle dinleyen kaymakam Yılmaz, toplum yararına olacak her çalışmada tam destek olacağını bildirdi. Bekir Yılmaz ayrıca, kısa süre içinde organize olup çalışmalarına başlayan Bodrum Güçbirliği Derneği’ni övdü ve tebrik etti.

“RİSKLİ BİNALARIN TESPİTİNİ İSTEDİK”

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, ziyarette Kaymakam Yılmaz’a bugüne kadar yapılan çalışmaları anlattı. Hayırsever kişilerden bir çok öğrenciye burs sağladıklarını belirten Kayhan; “Derneğimiz üyesi bir hayırsever arkadaşımız mahallesinde bulunan lisenin ihtiyaçlarını karşılamak için bağış yaptı. Ayrıca 2017 depreminden sonra Bodrum’da bulunan riskli binaların tespiti konusunda farkındalık yaratmak için çalışmalarımıza başladık. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’a bu konuda bilgi verdik. Yapmış olduğumuz açıklamadan sonra riskli bina sahibi bir çok Bodrumlu bizleri arayarak durumunu anlattı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı da konuyla ilgili ziyaret edeceğiz. Bu konuda ısrarlı çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“KOMİSYONLARIMIZ ÇALIŞMAYA BAŞLADI”

Bodrum Güçbirliği Derneği olarak 9 komisyon oluşturduklarını belirten Serdar Kayhan; “Eğitim, Turizm, Esnaf ve Ticaret, Çevre ve enerji, Kadın ve aile, Deniz ve denizcilik, Sağlık-sosyal-kültür, gençlik ve spor, sokak hayvanları komisyonlarını oluşturduk ve dernek üyelerimiz arasında görev paylaşımlarını yaptık. Komisyonlarımız çalışmaya başladı. Bodrum Güçbirliği Derneği olarak Bodrum’un doğal ve tarihi özelliklerine, kendine has dokusuna çok önem veriyoruz. Bodrum’u Bodrum yapan değerlerin zarar görmemesi ve yaşaması için elimizden geleni yapıp tüm Bodrum’la güçbirliği yapmak istiyoruz. Bu amaca hizmet eden tüm kişi ve kuruluşlara derneğimizin kapısı sonuna kadar açık” dedi.    

Bu haber toplam 222 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.