Gümüş, zarar gören yolları inceledi

Gümüş, zarar gören yolları inceledi

Sinem KarakayaMenteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla’nın Menteşe ilçesinde 3 gündür devam eden yağış nedeniyle Yeniköy, Ortaköy ve Düğerek Mahallelerinde zarar gören yollarda incelemelerde bulundu. Başkan Gümüş, “yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara, müdahaleye ediyoruz” dedi.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Tüm yurtta etkisini gösteren ve Menteşemizde de üç gündür aralıksız devam eden yağışlarda, ...

A+A-

Sinem Karakaya

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla’nın Menteşe ilçesinde 3 gündür devam eden yağış nedeniyle Yeniköy, Ortaköy ve Düğerek Mahallelerinde zarar gören yollarda incelemelerde bulundu. Başkan Gümüş, “yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara, müdahaleye ediyoruz” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Tüm yurtta etkisini gösteren ve Menteşemizde de üç gündür aralıksız devam eden yağışlarda,  Yeniköy, Ortaköy ve Düğerek Mahallerimizde zarar gören yollarda, incelemelerde bulunduk. Belediyemizin tüm birimleri ile yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara, müdahaleye ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 231 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.