Gürcan, “Arılarımız telef olacaktı”

Gürcan, “Arılarımız telef olacaktı”

Sinan BoyacıGece başlayan sağanak yağış başta Düğerek, Yaraş, Ortaköy, Yeniköy, Yerkesik mahalleleri başta olmak üzere birçok mahallede etkili olurken, bazı üreticilere ait arılar da su altında kalmaktan son anda kurtuldu.Yeşilyurt Mahallesi'ndeki arıcılık yapan Özcan Gürcan yaptığı açıklamada, tek geçim kaynağı olan arılarının sular altında kalmaktan son anda kurtulduğunu, "3 – 4 yılda bir böyle su baskınları oluyor. İlk defa kovanlarımın...

A+A-

Sinan Boyacı

Gece başlayan sağanak yağış başta Düğerek, Yaraş, Ortaköy, Yeniköy, Yerkesik mahalleleri başta olmak üzere birçok mahallede etkili olurken, bazı üreticilere ait arılar da su altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Yeşilyurt Mahallesi'ndeki arıcılık yapan Özcan Gürcan yaptığı açıklamada, tek geçim kaynağı olan arılarının sular altında kalmaktan son anda kurtulduğunu, "3 – 4 yılda bir böyle su baskınları oluyor. İlk defa kovanlarımın olduğu yeri su basmak üzereydi. Olay gece olduğu içinde durumu son anda fark ettik. Bir saat daha fazla yağmış olsaydı, bütün arılarım telef olacaktı" dedi.

Bu haber toplam 195 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.