Güven ve huzur uygulaması yapıldı

Güven ve huzur uygulaması yapıldı

Muğla Valiliği koordinatörlüğünde yapılan Huzur ve Güven Uygulamasında 697 işyeri ve 219 metruk bina kontrol edilmiş, 3 bin 251 araç ve 8 bin 423 şahıs sorgulaması gerçekleştirildi. Çeşitli suçlardan aranan 35 kişi yakalanırken, 2 araç trafiktin men edildi. Olaylara karışan 13 kişi hakkında adli işlem gerçekleştirilerek, 2 kayıp şahıs ise bulundu. Yaşı küçük 1 kişi ailesine teslim edildi.Yaklaşan Yılbaşı dolayısıyla mevcut huzur ve...

A+A-

Muğla Valiliği koordinatörlüğünde yapılan Huzur ve Güven Uygulamasında 697 işyeri ve 219 metruk bina kontrol edilmiş, 3 bin 251 araç ve 8 bin 423 şahıs sorgulaması gerçekleştirildi. Çeşitli suçlardan aranan 35 kişi yakalanırken, 2 araç trafiktin men edildi. Olaylara karışan 13 kişi hakkında adli işlem gerçekleştirilerek, 2 kayıp şahıs ise bulundu. Yaşı küçük 1 kişi ailesine teslim edildi.

Yaklaşan Yılbaşı dolayısıyla mevcut huzur ve güven ortamının devamına yönelik olarak Muğla Valiliği koordinatörlüğünde, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı’nın katılımıyla Huzur ve Güven Uygulaması yapıldı.

İl Jandarma Komutanlığından 171 ekip, 602 personelin katıldığı uygulamada ilçelerde bulunan balıkçı barınakları, yat limanları, marinalardaki tekne ve yatlarda arama ve kontrol faaliyeti, metruk binaların kontrolü, aranan şahısların yakalanması, sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında kapalı bulunması gereken iş yerlerinin denetimi ve toplu ulaşım araçlarının denetim ve kontrolleri gerçekleştirildi.

Uygulamada 697 işyeri ve 219 metruk bina kontrol edilmiş, 3 bin 251 araç ve 8 bin 423 şahıs sorgulaması gerçekleştirildi. Çeşitli suçlardan aranan 35 kişi yakalanırken, 2 araç trafiktin men edildi. Olaylara karışan 13 kişi hakkında adli işlem gerçekleştirilerek, 2 kayıp şahıs ise bulundu. Yaşı küçük 1 kişi ailesine teslim edildi.

Bu haber toplam 219 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.