Güvenli Turizm Belgesi’ne uygun tek sosyal tesis

Güvenli Turizm Belgesi’ne uygun tek sosyal tesis

 Neval Çolak ArslanMuğla Menteşe Öğretmenevi ve ASO; Kültür ve Turizm Bakanlığı Öncülüğünde Başlatılan kalite çalışmaları kapsamında pandemi süreci takibine ilişkin tüm birimlerde Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından "Güvenli Turizm Belgesi" almaya uygun görüldü.“AMAÇ, SAĞLIKLI VE GÜVENLİ HİZMETGüvenli Turizm Belgesi’nin pandemi sürecinin takdiri olduğunu ifade eden Öğretmenevi Müdürü Türker Arı, “Muğla...

A+A-

 Neval Çolak Arslan

Muğla Menteşe Öğretmenevi ve ASO; Kültür ve Turizm Bakanlığı Öncülüğünde Başlatılan kalite çalışmaları kapsamında pandemi süreci takibine ilişkin tüm birimlerde Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından "Güvenli Turizm Belgesi" almaya uygun görüldü.

“AMAÇ, SAĞLIKLI VE GÜVENLİ HİZMET

Güvenli Turizm Belgesi’nin pandemi sürecinin takdiri olduğunu ifade eden Öğretmenevi Müdürü Türker Arı, “Muğla Menteşe Öğretmenevi ve ASO; Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından yetkilendirilen Bureau Verıtas  firması tarafından belgelendirilmiş olup Muğla'da bu belgeyi alan tek sosyal tesis olarak Muğla’mıza örnek oluşturuyor. Tüm önlem ve uygulamalarını içselleştirilerek devam edecektir. Muğla Menteşe Öğretmenevi çalışanlarına ve tüm emeği geçen personele teşekkür ederiz. Muğla Öğretmenevi olarak misafirlerimize sağlıklı ve güvenli hizmet vermeyi amaçlıyoruz.

Bu haber toplam 226 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.