Halka açık etkinliklere ara verildi

Halka açık etkinliklere ara verildi

Sinem KarakayaMuğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla’da Coronavirüs vakalarının yeniden artış göstermesiyle birlikte yeni tedbirler almaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya göre, konservatuvar bünyesindeki kurslar, kış spor kursları, kapalı spor salonları, halka açık kültür ve sanat etkinliklerine ara verildi.Başkan Gürün’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: “Dünyada ve ülkemizde...

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla’da Coronavirüs vakalarının yeniden artış göstermesiyle birlikte yeni tedbirler almaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya göre, konservatuvar bünyesindeki kurslar, kış spor kursları, kapalı spor salonları, halka açık kültür ve sanat etkinliklerine ara verildi.

Başkan Gürün’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: “Dünyada ve ülkemizde yükseliş evresine geçen Coronavirüs salgını nedeni ile konservatuvarımız bünyesindeki kurslar, kış spor kursları, kapalı spor salonları, halka açık kültür ve sanat etkinliklerimize ara veriyoruz. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyalım, sağlığımızı koruyalım.”

Bu haber toplam 208 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.