Hamdemir; “Kadınlar her işin üstesinden gelebilecek güce sahip”

Hamdemir; “Kadınlar her işin üstesinden gelebilecek güce sahip”

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Küçük Oto Sanayi Sitesinde işletme sahibi eşine destek olmak için çalışan Pınar Hamdemir, kadınların her işi başarabileceğini hemcinslerine göstererek örnek oluyor. Hamdemir, Oto Beyin Servisi işletmesinde 1 aydır eşine destek olmak amacıyla araçlara bakım yapıyor.“SANAYİ SADECE ERKEK YERİ DEĞİL”Müşterilerden genelde olumlu tepkiler aldığını fakat ön yargılı davranan insanlarında olduğunu da söyleyen...

A+A-

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Küçük Oto Sanayi Sitesinde işletme sahibi eşine destek olmak için çalışan Pınar Hamdemir, kadınların her işi başarabileceğini hemcinslerine göstererek örnek oluyor. Hamdemir, Oto Beyin Servisi işletmesinde 1 aydır eşine destek olmak amacıyla araçlara bakım yapıyor.

“SANAYİ SADECE ERKEK YERİ DEĞİL”

Müşterilerden genelde olumlu tepkiler aldığını fakat ön yargılı davranan insanlarında olduğunu da söyleyen Hamdemir, “Sanayide aldığım tepkiler bir kadın olarak, bazı müşterilerin bakış açısı kadın varsa daha temizdir daha titizdir oluyor, bazı müşterilerde kadın çalışan var deyip geri dönüyorlar” dedi.

Eşi Gökhan Hamdemir’e yardımcı olmak için yanında çalışan Hamdemir, “Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum. İlla ki erkekler bu işlerle ilgilenecek diye bir şey olmadığına inanıyorum” dedi.

Bu işi yıllar geçse de devam edebileceğini söyleyen Hamdemir, “Sanayi sadece erkek yeri değil, kadınlar her işin üstesinden gelebilecek güce sahip” şeklinde konuştu.

Sanayide birçok kadının daha olduğunu ve onların da desteğiyle geldiğini, kadınların böyle bir güce sahip olması gerektiğini, hiçbir şeyin yapılmayacak olmadığına ve kadınların bunların üstesinden gelebilecek güce sahip olduklarını söyledi.

Hanmdemir, “Her şeye el atmaya çalışıyorum, öğrenmeye çalışıyorum. İllaki erkekler bu işi yapacak diye bir şey yok. Bu işi yapmak için elimden gelen ne varsa öğrenmeye hazırım. Bu işi ilerde de yapmayı düşünüyorum. İlla erkekler sanayi de olacak diye bir şey yok. Sanayide birçok kadın var bende onların etkisiyle buraya gelmiş bulunmaktayım. Kadınların böyle bir güce sahip olması gerekli. Hiçbir şey yapılmayacak değildir. Kesinlikle kadınlar bunların üstesinden gelebilecek güce sahip. Sanayide aldığım tepkiler bir kadın olarak, bazı müşterilerin bakış açısı kadın varsa daha temizdir daha titizdir oluyor, bazı müşterilerde kadın çalışan var deyip geri dönüyorlar” dedi.

Bu haber toplam 501 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.