Hatice Karaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı

Hatice Karaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı

Menteşe Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hatice Karaca, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı. Hatice Karaca, atamasını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Karaca paylaşımında, “Eğitimim gereği, bir neferi olmaktan onur duyduğum eğitim camiasına yıllar sonra Menteşe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak tekrar katıldım” ifadelerini kullandı.Menteşe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Karaca paylaşımında...

A+A-

Menteşe Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hatice Karaca, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı. Hatice Karaca, atamasını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Karaca paylaşımında, “Eğitimim gereği, bir neferi olmaktan onur duyduğum eğitim camiasına yıllar sonra Menteşe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak tekrar katıldım” ifadelerini kullandı.

Menteşe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Karaca paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “ Eğitimim gereği, bir neferi olmaktan onur duyduğum eğitim camiasına yıllar sonra Menteşe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak tekrar katıldım.Atama işlemlerimin tamamlanmasıyla Menteşe Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevimden ayrılarak, eğitim fakültesinden mezuniyetimde öğretmenlik yeminimi ettiğim andaki heyecan, gurur ve azimle Menteşe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevime başladım.Atama işlemlerim sürecinde benden desteğini esirgemeyen değerli büyüklerime, dostlarıma, arkadaşlarıma ve bana her zaman güvenen çok kıymetli aileme müteşekkirim. Mevlana’nın ‘Bir gün gelir, açmaz dediğin çiçekler açar.Gitmez dediğin dertler gider.Bitmez dediğin zaman geçer.Hayat öyle bir sır ki; önce şükür, sonra sabır, sonra da inanmak gerek.’ sözünü unutmayarak nefes aldığım her anın kıymetini bilerek çalışmaya gayret edeceğim.

Bu haber toplam 738 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.