Hava sıcaklıkları düşüyor

Hava sıcaklıkları düşüyor

Buse Nil TokurMeteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme de, Cuma ve Cumartesi günü fırtına ve kuvvetli fırtına (62-88 Km/saat) şeklinde olacağı tahmin edildi.4. Bölge Müdürlüğü bilgilerine göre şöyle:“Hava sıcaklıklarının Cuma 9 Nisan 2021 gününden itibaren hissedilir derecede (6 ila 12) azalarak önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor. Soğuk ve yağışlı havanın bölgemizin...

A+A-

Buse Nil Tokur

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme de, Cuma ve Cumartesi günü fırtına ve kuvvetli fırtına (62-88 Km/saat) şeklinde olacağı tahmin edildi.

4. Bölge Müdürlüğü bilgilerine göre şöyle:

“Hava sıcaklıklarının Cuma 9 Nisan 2021 gününden itibaren hissedilir derecede (6 ila 12) azalarak önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor. Soğuk ve yağışlı havanın bölgemizin iç kesimlerinde sebep olabileceği yer yer buzlanma ve don olayı ile kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmekte olup, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı uyarı ve tahmin raporlarının dikkatle takip edilmesi önem arz etmektedir.”

Bu haber toplam 212 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.