Hava sıcaklıkları düşüyor: “Buzlanma ile birlikte zirai don bekleniyor”

Hava sıcaklıkları düşüyor: “Buzlanma ile birlikte zirai don bekleniyor”

Sinem KarakayaMeteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılara göre, Muğla ve çevresi yarın ilk saatlerden itibaren gelen soğuk ve yağışlı sistemlerin etkisi altına girecek. Bölge Müdürlüğü tarafından hava sıcaklıklarının düşeceği bildirilirken, buzlanma ile birlikte zirai don beklendiği söylendi.İÇ KESİMLERDE KAR BEKLENİYORYapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ Yapılan son meteoroloji değerlendirmeye göre, bölgemiz...

A+A-

Sinem Karakaya

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılara göre, Muğla ve çevresi yarın ilk saatlerden itibaren gelen soğuk ve yağışlı sistemlerin etkisi altına girecek. Bölge Müdürlüğü tarafından hava sıcaklıklarının düşeceği bildirilirken, buzlanma ile birlikte zirai don beklendiği söylendi.

İÇ KESİMLERDE KAR BEKLENİYOR

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ Yapılan son meteoroloji değerlendirmeye göre, bölgemiz yarın ilk saatlerden itibaren gelen soğuk ve yağışlı sistemlerin etkisi altına girecek. Bu sistemlerle birlikte halen mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıklarının bölgemiz genelinde azalarak mevsim normallerinin 2 ila 6 derece altına düşmesi bekleniyor.  Yarından itibaren bölgemizde beklenen yağışların, sahil kesimlerinde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar, haftasonu ise kar şeklinde görülmesi bekleniyor.”

Bu haber toplam 211 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.