“HAYALİMDEKİ OKUL” TEMALI YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

“HAYALİMDEKİ OKUL” TEMALI YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamında ilimizde gerçekleştirilen “Hayalimdeki Okul” temalı yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için Padok Atlı Spor Kulübünde, ödül töreni düzenlendi.

A+A-

Millî Eğitim Bakanlığınca okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" kapsamında Muğla genelinde düzenlenen "Hayalimdeki Okul" temalı resim, afiş tasarımı ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Ula Gökova Padok Atlı Spor Kulübünde, İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay’ın katılımlarıyla düzenlenen ödül töreninde, Ula İlçe Millî Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Yıldız Yılmaz, ödül alan öğrenciler, okul müdürlerive aileleri yer aldı.

İl Müdürü Emre Çay, “Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" kapsamında ilimizdeki pilot okullarda düzenlenen (66 ilkokul ve 4 ortaokul) "Hayalimdeki Okul" yarışması kapsamında; resim, afiş ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencileri tebrik ederek plaketlerini takdim etti.

Padok Atlı Spor Kulübünde sergilenen eserler, İl Millî Eğitim Müdürü ve ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı. Hayallerindeki okulu eserlerine başarılı bir şekilde yansıtan öğrencilerle tek tek sohbet eden İl Müdürü Emre Çay, “Sizlerin hayalleri bizlere ışık oluyor, güç veriyor.Sizlerin hayallerini gerçekleştirmek ve daha nitelikli eğitim almanız adına güçlü altyapıya, teknik donanıma ve eksiksiz eğitim materyallerine sahip çevreyle dost okullar oluşturma gayreti içerisindeyiz.Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi başta olmak üzere Çevre Dostu Bin Okul Projesi, Mavi Yeşil Okullar Projesi bu amaca hizmet ediyor. Bakanımız Sayın Mahmut Özer’in öncülüğünde, Valimiz Orhan Tavlı’nın destekleriyle tüm eğitim camiası olarak el birliği ve gönül birliği içinde var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Ödül töreninin ardındanöğrenciler,eğitmenlerin yardımıyla atlarla gezinti yaparak keyifli anlar yaşadı. Öğrencilere eşlik eden İl Müdürü Emre Çay, öğrencilerle birlikte atlara havuç yedirdi. İkramın ardından ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

İlkokullar Arası Resim Yarışmasında İlk Üç Dereceye Giren Öğrenciler

  1. Mira TANRIKULU Marmaris Atatürk İlkokulu 2/F
  2. Pınar GÜLTEKİN Muğla Menteşe Kafaca 100. Yıl İlkokulu 2/A
  3. Meyra AKYOL Menteşe Şehbal Baydur İlkokulu 2/A

Ortaokullar Arası Afiş Yarışması Birincisi

  1. Sabber Su AYDOĞAN Bodrum Gümüşlük Kemal Durmaz Ortaokulu 7/B

Ortaokullar Arası Kompozisyon Yarışması İlk Üç Dereceye Giren Öğrenciler

  1. Fikriye Uykur Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu 6/B
  2. Gökçen ACAR Marmaris Aksaz Turgut Reis Ortaokulu 7/A
  3. Ayşe Nilüfer GÖRSEL Menteşe Kafaca 100. Yıl Ortaokulu 7/A
Bu haber toplam 520 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.