HAZIRLIK MAÇINDA DOSTLUK KAZANDI

HAZIRLIK MAÇINDA DOSTLUK KAZANDI

Geçtiğimiz haftasonu Muğla Ege Yıldızları Hokey Takımı ve Denizli Güney Eziler Hokey Takımı hazırlık maçında karşılaştı. 1. Lig, U16 ve U14 hokey takımlarının karşılaştığı müsabakalar Menteşe Spor Salonunda yapıldı.  Maç sonunda antrenörler Serkan Şen ve Burak Duman “dostluk kazandı” dedi.Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, “Burak Duman bizim eski sporcumuz ve antrenörlükte de çok başarılı işler yapıyor. Onun...

A+A-

Geçtiğimiz haftasonu Muğla Ege Yıldızları Hokey Takımı ve Denizli Güney Eziler Hokey Takımı hazırlık maçında karşılaştı. 1. Lig, U16 ve U14 hokey takımlarının karşılaştığı müsabakalar Menteşe Spor Salonunda yapıldı.  Maç sonunda antrenörler Serkan Şen ve Burak Duman “dostluk kazandı” dedi.

Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, “Burak Duman bizim eski sporcumuz ve antrenörlükte de çok başarılı işler yapıyor. Onun her zaman yanındayız, destekliyoruz. O da her defasında Muğla’ya geliyor ve hem memleket özlemini gideriyor hem de burada iki kulübün takımları da çok güzel ikili maçlar yapıyor performansları artıyor” diye konuştu.

Bu haber toplam 260 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.