HENTBOL MÜSABAKALARI  MUĞLA’DA  YAPILIYOR

HENTBOL MÜSABAKALARI MUĞLA’DA YAPILIYOR

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayraktar Sezonu Hentbol Grup Birinciliği Müsabakaları 7-9 Temmuz 2023 tarihleri arasında Menteşe Spor Salonu ve MSKÜ Meslek Yüksekokulu Spor Salonunda düzenleniyor.

A+A-

Muğla'da yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol grup müsabakaları öncesinde Ula Akyaka Cahit Belkıs Güneyman İlkokulunda teknik toplantı gerçekleştirildi.

Açılışta Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş  Afyon, Aydın, Bilecek, Denizli, Eskişehir, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak'tan 10 erkek 9 kız takımı olmak üzere toplam 304 sporcuya başarı dileklerinde bulundu.

Turnuvanın açılış seremonisi 7 Temmuz Cuma günü saat 10.00'da Menteşe Spor Salonunda yapıldı ve saat 11.00'da ilk maç Bilecik İl Karması ile Manisa İl Karması arasında oynandı.

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN SPORCULAR ANILDI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında mücadele etmek için farklı illerden gelen sporcuların katılımıyla, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden sporcular anısına Akyaka'da saygı yürüyüşü düzenledi. Antrenörler ile birlikte 350 sporcu daha sonra azmak nehrinde tekne turu gerçekleştirdi.

12-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında Menteşe Spor Salonunda ANALİG Basketbol Grup Birinciliği, 24-27 Temmuz 2023 tarihleri arasında ise Fethiye Beşkaza Spor Salonunda ANALİG Judo Minilig Türkiye Şampiyonası oynanacak.

Bu haber toplam 206 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.