HUZUR EVİ SAKİNLERİ BABALAR GÜNÜ’NDE UNUTULMADI

HUZUR EVİ SAKİNLERİ BABALAR GÜNÜ’NDE UNUTULMADI

Fethiye Huzurevi, Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Fethiye Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü işbirliğinde Babalar Günü nedeniyle piknik düzenlendi.

A+A-

Babalar Günü nedeniyle Fethiye Büyük Samanlık Mesire alalında Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Fethiye Huzurevi, Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Fethiye Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü işbirliğinde piknik etkinliği gerçekleştirildi.

3a265bb9-2f21-4188-845d-05af4e1e8ff4.jpg

Etkinliğe; Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fevzi Koyunoğlu, Fethiye Huzurevi Müdürü Sevim Seringen, Fethiye Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Dursun Arslan, Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Tuğba Baki, huzurevi sakinleri, özel gereksinimli bireyler ile gençler katıldı.

Fethiye Çocuk Evleri’nde kalan geçenlerin hazırladığı Babalar Günü hediyelerini gençler özel bireyler ile birlikte huzurevi sakinlerine takdim etti. İl Müdürü Toprakçı da yaşlıların Babalar Günü’nü kutladı.

Bu haber toplam 321 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.