Huzurevi sakinlerine moral konseri

Huzurevi sakinlerine moral konseri

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamit Yokuş’un koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek dinleti programının video çekimleri tamamlandı.Menteşe'de bulunan Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde "video konser" olarak sunulacak dinleti ile pandemi sürecinden en fazla etkilenen yaşlılarımızın müzik ile moral bulması amaçlanıyor.Pandemi...

A+A-

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamit Yokuş’un koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek dinleti programının video çekimleri tamamlandı.

Menteşe'de bulunan Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde "video konser" olarak sunulacak dinleti ile pandemi sürecinden en fazla etkilenen yaşlılarımızın müzik ile moral bulması amaçlanıyor.

Pandemi nedeniyle sosyal yaşamlarına ara veren bakım evi sakinlerinin, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinin en güzel eserleriyle buluşması sağlanacak.

İkinci Bahar Dinleti Programı ekibinde, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri; Doğukan Uzakgiden, Müge Sude Turgut, Eslim Çağla Önem, Gaye Alan, Aslı Kurnaz, Kemal Kurt, Ali Sarı, Tugay Kurt, Emine Tulup bulunuyor.

Bu haber toplam 217 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.