Huzurevinde sera kuruldu

Huzurevinde sera kuruldu

COVİD-19 salgınının ülkede görülmeye başladığı 11 Mart’tan itibaren karantinanın uygulandığı ve 1 Nisan’dan itibaren personelin de 14 günlük sabit vardiya ile çalıştığı Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Müdürlüğü bahçesinde uygun alanlara sera kuruldu.Sinem KarakayaCoronavirüs ülkenizde görülmeye başlandığı günden itibaren karantinanın uygulandığı ve 1 Nisan’dan itibaren personelin de 14 günlük sabit vardiya ile çalıştığı...

A+A-

COVİD-19 salgınının ülkede görülmeye başladığı 11 Mart’tan itibaren karantinanın uygulandığı ve 1 Nisan’dan itibaren personelin de 14 günlük sabit vardiya ile çalıştığı Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Müdürlüğü bahçesinde uygun alanlara sera kuruldu.

Sinem Karakaya

Coronavirüs ülkenizde görülmeye başlandığı günden itibaren karantinanın uygulandığı ve 1 Nisan’dan itibaren personelin de 14 günlük sabit vardiya ile çalıştığı Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Müdürlüğü bahçesinde uygun alanlara sera kuruldu. Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Müdürlüğü sakinleri kurulan serada kendi ürünlerini yetiştirecek.

 Pandeminin olası ruhsal etkilerini en aza indirgemek, yaşlıların aktif yaşlanmasına katkı sağlamak, sosyal, sportif ve fiziksel aktiviteler sayesinde kişisel etkileşimleri arttırıp düzenli topluluk katılımlarını teşvik etmek ve yaşlıların duygusal refah düzeyini arttırmak için oluşturan serada huzurevi sakinleri üretmenin mutluluğunu yaşayacak.

Bu haber toplam 243 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.