İL MÜDÜRÜ TOPRAKÇI’DAN VATANDAŞLARA ZİYARET

İL MÜDÜRÜ TOPRAKÇI’DAN VATANDAŞLARA ZİYARET

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, vatandaşları evinde ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda son ziyaretini Muratlar Mahallesi’ne yapan Toprakçı, bakanlığın hizmet modelinden yararlanan ailelerle bir araya geldi.Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Menteşe’nin Muratlar Mahallesi’nde ikamet eden, herhangi bir sosyal yardımdan faydalanmadığı tespit edilen haneler ile Bakanlığın hizmet modellerinden yararlanan...

A+A-

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, vatandaşları evinde ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda son ziyaretini Muratlar Mahallesi’ne yapan Toprakçı, bakanlığın hizmet modelinden yararlanan ailelerle bir araya geldi.

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Menteşe’nin Muratlar Mahallesi’nde ikamet eden, herhangi bir sosyal yardımdan faydalanmadığı tespit edilen haneler ile Bakanlığın hizmet modellerinden yararlanan aileleri ziyaret etti.

İl Müdür Yardımcısı Kudret Gültaş'ın eşlik ettiği ziyaretlerde ailelerle görüşülerek ailelerin talepleri dinlenildi. Görüşmeler neticesinde tespit edilen sorunların çözümüne yönelik çalışmalar başlatıldı.

Osman Toprakçı, “halkını yaşat ki devlet yaşasın” ilkesiyle aile ve bireylerin refah düzeyini artırmak için saha çalışmaları ve hane ziyaretlerinin düzenli olarak devam edeceğini ifade etti.

Bu haber toplam 324 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.