İL MÜFTÜSÜ SABAH NAZMINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

İL MÜFTÜSÜ SABAH NAZMINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı’nın katılımıyla Menteşeliler Şahidi Camiisi’nde sabah namazında buluştu.

A+A-

Muğla İl Müftülüğü, Menteşe İlçe Müftülüğü ve gençlerin hazırladığı program kapsamında tarihi Şahidi Camiisi’nde sabah namazı buluşması yapıldı.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı’nın katılımıyla, İmam Ali Yılmaz ve Salih Baydur’un program akışı Kur’an-ı Kerim Tilaveti, sohbet, tesbihat ve dua ile son buldu.

Programın ardından hayırseverler tarafından cemaate Muğla Kebabı ve çay ikramı yapıldı.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı programa ilişkin, “Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın talimatları çerçevesinde farklı camilerde cemaatimizle sabah namazı buluşmaları yapıyoruz. Yaklaşık 8 ay bir sürede 2 haftada bir farklı camilerde bir araya geliyoruz. Sadece Muğla Merkezdeki camilerimizde değil ilçelerimizdeki camilerde de sabah namazı buluşmaları yapılıyor. Buluşmalarda Kur’an-ı Kerim Tilaveti, sohbet, tesbihat ve dualar yapıyoruz. Program sonrasında da her camimiz vatandaşlarımıza yönelik hayırseverler tarafından ikramlar yapılıyor. Bugün de tarihi camimiz Şahidi Camisi’nde de cemaatimizle bir araya geldik. Şahidi Hazretlerinin manevi huzurunda, böyle kadim bir mescitte, sabahın bu feyzi vaktinde de vatandaşlarla buluşmak çok önemli, bunu önemsiyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de mümkün mertebe yaz dönemine kadar bu tür etkinliklere devam edeceğiz inşallah. Vatandaşlarımızın rağbeti programlarımıza çok iyi. Şahidi Camiisin’de buluşmalar Cuma sabah namazında gerçekleştirilmiş. Gençlerde, Cuma sabahı buluşalım dediler. Geleneksel hale gelen buluşma gençlerin davetiyle gerçekleşti” diye konuştu. 

Bu haber toplam 381 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.