İl yönetiminden ziyaret

İl yönetiminden ziyaret

AK Parti Muğla İl Kongresi 1 Şubat 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilecek, kongre öncesi AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muğla Gazetecilik ve Matbaacılık TİC. LTD. ŞTİ. ‘ye ziyarette bulundu.Öte yandan il yönetimi Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü aynı zamanda Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut'u makamında ziyaret etti.Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer'in de hazır...

A+A-

AK Parti Muğla İl Kongresi 1 Şubat 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilecek, kongre öncesi AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muğla Gazetecilik ve Matbaacılık TİC. LTD. ŞTİ. ‘ye ziyarette bulundu.

Öte yandan il yönetimi Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü aynı zamanda Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut'u makamında ziyaret etti.

Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer'in de hazır bulunduğu ziyarette, İl Başkanı Kadem Mete'ye grubun İmtiyaz Sahibi Oğuzhan Göçer tarafından günün anısına Türk Bayrağı takdim edildi.

Bu haber toplam 233 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.