İl yüzme yarışları Muğla’da yapıldı

İl yüzme yarışları Muğla’da yapıldı

Sinem KarakayaMuğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Türkiye Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilciliği tarafından yapılan 12+ Yaş Yüzme yarışları, 05-06 Aralık Tarihlerinde Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda yapıldı. 53 Sporcunun katıldığı yarışlarda Muğla’dan 7 sporcu elemeleri geçti.Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda yapılacak olan Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcular, Marmaris Akademi Gençlik Spor Kulübünden Eren...

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Türkiye Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilciliği tarafından yapılan 12+ Yaş Yüzme yarışları, 05-06 Aralık Tarihlerinde Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda yapıldı. 53 Sporcunun katıldığı yarışlarda Muğla’dan 7 sporcu elemeleri geçti.

Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda yapılacak olan Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcular, Marmaris Akademi Gençlik Spor Kulübünden Eren Dönmez, Tuna Saatçi, İsmail Kocabay, Sude Yada, Sahra Gönen olurken Muğla Yüzme Kulübünden ise Yiğit Kıvrık ve Berkay Kılıç oldu.

Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası,11-13 Aralık 2020 tarihleri arasında İstanbul, Muğla, Sinop ve Kırşehir illerinde eşzamanlı olarak yapılacak. Muğla’da yapılacak olan Bölge Şampiyonasına 3. Bölge olarak Muğla, İzmir, Balıkesir, Antalya, Denizli, Manisa, Aydın, Afyon, Isparta, Burdur, Kütahya, Uşak ve Kıbrıs olmak üzere toplam 13 ilden sporcular katılacak.

Kazanan sporcuları tebrik eden ve bölge yarışlarında başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, "Pandemi tedbirleri kapsamında bütün ekibimizle azami özeni göstererek gelecek hafta sonu ilimizde yapılacak bölge yarışlarında, Muğla İlimizi temsil edecek sporcularımızın seçme yarışlarını yaptık. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yarışmalara katılacak kulüp antrenörleri, kulüp sporcuları, hakemler ve görevli personeller için tüm izinleri aldık ve Covid-19 talimatlarına uygun olarak seçme yarışlarını tamamladık. Yüzme sporunun ilimizde gelişmesi ve yüzme havuzlarını yaygınlaştırmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Böylelikle ilimizde turizmin 12 aya yayılmasına spor organizasyonları ile katkıda bulunmayı hedefliyoruz. İlimizi Bölge Şampiyonasında temsil edecek sporcularımıza üstün başarılar diliyorum. Bu organizasyonun Covid-19 tedbirleri kapsamında başarıyla gerçekleşmesi için büyük çaba gösteren tüm görevlilere şükranlarımı sunarım" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1169 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.