İlçe Başkanı Karataş, mazbatasını aldı

İlçe Başkanı Karataş, mazbatasını aldı

Sinem KarakayaGeçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi Dalaman 1. İlçe Olağan Kongresini tamamlamıştı. İlçe Başkank seçilen İlyas Karataş mazbatasını aldı. Başkan Karataş, “İlçemizde gece gündüz demeden halkımızın yanında ve hizmetinde olmak için çok çalışacağız” dedi. “AMACIMIZ SADECE SİYASET YAPMAK DEĞİL, SİYASETLE BERABER GÖNÜL BAĞI KURMAK”Gece gündüz demeden çalışacaklarını söyleyen Başkan Karataş, “Huzur, Güven, Gelecek”...

A+A-

Sinem Karakaya

Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi Dalaman 1. İlçe Olağan Kongresini tamamlamıştı. İlçe Başkank seçilen İlyas Karataş mazbatasını aldı. Başkan Karataş, “İlçemizde gece gündüz demeden halkımızın yanında ve hizmetinde olmak için çok çalışacağız” dedi.

 “AMACIMIZ SADECE SİYASET YAPMAK DEĞİL, SİYASETLE BERABER GÖNÜL BAĞI KURMAK”

Gece gündüz demeden çalışacaklarını söyleyen Başkan Karataş, “Huzur, Güven, Gelecek” söylemiyle çıktığımız bu yolda tüm teşkilatım ve ben Dalaman İlçemizde gece gündüz demeden halkımızın yanında ve hizmetinde olmak için çok çalışacağız. Partimizin kapıları ayrım yapmaksızın herkese açıktır; sevinci sevincimiz, üzüntüsü üzüntümüzdür. Amacımız sadece siyaset yapmak değil, siyasetle beraber gönül bağı kurmaktır. Partimizin Muğla teşkilatlanmasında ilk İlçe Kongresini yapmaktan ben ve yönetimim gurur duyuyoruz. Dalaman’ımızda güçlü, onurlu, samimi, cesur ve şeffaf siyaset yapmak en başlıca yükümlülüğümüzdür. Sadece eğitimde değil her alanda fırsat eşitliğinin savunucusu olacağız. Bu pandemi sürecinde ülkemizin bu zor günlerini elbirliği ile aşabileceği inancındayım. Partimizin Dalaman 1. İlçe Olağan Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum”  dedi.

Gelecek Partisi Dalaman İlçe Başkanlığı yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

“İlyas Karataş, Ali Kara, Kudret Söğüt, İsmail Turan, Nihat Aldemir, Yasin Serin, Fikri Şahin, Cevdet Gaygılı, Oktay Arıkan, Efriz Karataş, Faruk Kara, Onur Demirtaş, Murat Darıcıoğlu, Durmuş Avcı, Hülya Kopar.”

Bu haber toplam 257 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.