İLETİŞİM BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BASIN KAHVALTISI DÜZENLEDİ

İLETİŞİM BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BASIN KAHVALTISI DÜZENLEDİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürlüğü’nce 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayında basın kahvaltısı düzenlendi. Muğla’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Bölge Müdürü Ahmet Uzun, gazetecilerin gününü kutladı.

A+A-

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliğinde, gazetecilik mesleği kutlandı ve basın mensupları onurlandırıldı.

snm-6378.jpg

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayında düzenlenen kahvaltı programına; Muğla Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Ak Parti Milletvekili Yakup Otgöz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, kurum müdürleri, Stk temsilcileri, cemiyet başkanları ve Muğla’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Düzenlenen kahvaltı programında konuşan İletişim Bölge Müdürü Ahmet Uzun, Marmaris'te şehit düşen asker için taziyelerini iletti ve şehidin ailesine başsağlığı diledi. Uzun ayrıca, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcıları Sayın Evren Başar, Sayın Doç.Dr. Çağatay Özdemir ve Başkan Sayın Prof.Dr. Fahrettin Altun'un selamlarını ileterek, gazetecilerin özverili çalışmalarını takdir etti.

Gazeteciliğin demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayan Uzun, gerçekleri ortaya çıkarma, doğru bilgilendirme ve toplum sorunlarına ışık tutma gibi önemli görevlere değindi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın görevlerini ve basın özgürlüğüne olan saygılarını dile getiren Uzun, gazetecilere sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sağlama sözünü yineledi.

whatsapp-image-2024-01-12-at-12-25-57.jpeg

“GAZETECİLERİMİZİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDİYORUM”

İletişim Bölge Müdürü Ahmet Uzun sözlerine şöyle devam etti:

“Şahsım ve kurumum adına ebediyete intikal etmiş tüm gazetecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu saygın görevi yerine getirmeye devam eden tüm gazetecilerimizin özverili çalışmalarını, doğruluk ilkesine bağlı kalarak gerçekleri araştırmalarını ve toplumu doğru bilgilendirmelerini takdir ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor, Hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

snm-6365.jpg

OTGÖZ: “GAZETECİLER MİLLETİN GÖREN GÖZÜ, İŞİTEN KULAĞI”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ise, gazetecilerin, milletin adeta gören gözü, işiten kulağı olarak önemli bir görev yaptığını belirterek, “Kamuoyunun, tarafsız, hızlı ve doğru haber almasını sağlamak için gece gündüz fedakarca çalışan gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 233 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.