“İLK GÜNDEN BUGÜNE MENTEŞE”

“İLK GÜNDEN BUGÜNE MENTEŞE”

AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığınca “İlk Günden Bugüne Menteşe” temalı program Menteşe Öğretmenevi ’inde düzenlendi.Programa AK Parti Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, MKYK üyesi Mehmet Nil Hıdır, Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, geçmiş dönemde görev yapan kurucu ve başkanlar ile partililer katıldı.Onur konuklarına hediye takdimi ile başlayan programda konuşma yapan Ak Parti Menteşe’nin kurucu başkanı Av. Tülin...

A+A-

AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığınca “İlk Günden Bugüne Menteşe” temalı program Menteşe Öğretmenevi ’inde düzenlendi.

Programa AK Parti Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, MKYK üyesi Mehmet Nil Hıdır, Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, geçmiş dönemde görev yapan kurucu ve başkanlar ile partililer katıldı.

Onur konuklarına hediye takdimi ile başlayan programda konuşma yapan Ak Parti Menteşe’nin kurucu başkanı Av. Tülin Suna Şahin, “Kurucu başkan olarak burada olmak çok güzel. Bizi bir araya getiren İlçe Başkanımız Eray Çiçek’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşma yapan AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini eleştirdi.

“AÇIYORUZ, BİTTİ” DENİLEN MENTEŞE KENT MEYDANI HALA BİTMEDİ

Başkan Çiçek, “Bizim yaptıklarımız ortada. Bunların yapamadıklarını biz hatırlatalım. Menteşe’de yaşayanlar çok iyi bilirler, eski itfaiyenin olduğu yerde 35 yıl önce bir inşaat başladı. 2 yıl önce bitti o inşaat. ‘Açıyoruz, bitti. Bitiyor” denilen eskinin eskisi garajın oldu yer Menteşe Kent Meydanı hala bitmedi. Şehir merkezindeki o yer maalesef 1 yıl atıl olarak durdu. Şimdi de durmadan kur farkından dem vuruyor ya, kur farkıyla bin km sıcak asfalt yaparlarmış ya, belediye meclis üyesi olma sıfatıyla sordum kendilerine. Sayın Osman Gürün, 7 yıldır Menteşe’de kaç km sıcak asfalt yapıldı diye. Resmi yazıyla cevap verdi ve 43 km yol yaptığını söyledi. Ama beyefendi ne yapacakmış, kur farkıyla bin km yol yapacakmış. 6 yıldır yapmamışsın. Sen anasıyla yapamamışsın danasıyla olmaz kardeşim” ifadelerini kullandı.

MENTEŞE NE ÇEKİYOR? YOLLAR ÇAMUR, ÇUKUR

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün kur farkını bahane ederek yolları yapmadığını söyleyen Başkan Çiçek, “Kur farkına dem vuruyorsun da, sizin kafa farkınızdan ötürü Menteşe ne çekiyor? Yollar çamur, çukur. O kur farkını hesaplayanlar, şurada hesap yaptığımızda 20 yıl önce bizim nasıl Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni 3 yılda yaptığımız gibi, TOKİ’leri 2 yılda yaptığımız gibi, 4 bin kişilik yurdu 2 yılda yaptığımız gibi burayı da bundan 20 yıl önce faaliyete geçirmiş olsalardı 200 milyon lira gelir elde edeceklerdi. Düşün Menteşe’nin yakasından yeter artık. Çekin, gidin. Yazıktır, sizin kafa farkınız yüzünden Menteşe’nin çektiğine bakın. O paralar, Menteşe Belediyesi bütçesinin neredeyse 2 katı” diye konuştu.

Başkan Çiçek, son olarak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’u çamurdan çukurdan 20 yılda değil, 28 ayda kurtardı. Böyle bir liderin buradaki neferleri olarak 2023’e giden yolda en ufak bir şüphem yoktur ki, en yüksek oyla yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilecektir” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİZİM OLACAK”

Öte yandan AK Parti Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ise konuşmasında, “Büyükşehir Belediyesi bizim olacak yürekten inanıyorum. Muğla’da AK Partili olmak kolay değil bunu hepimiz biliyoruz ama bu gönül birliği hiçbir partide olamaz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 446 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.